K. Ž. | 24. 7. 2024, 21:35

VIDEO: Drama na priljubljeni plaži, starši bežali z otroki, ki so jokali od šoka

Facebook/Posnetek zaslona

Na plaži na Tenerifu je mirno poležavanje na plaži prekinil spopad dveh moških. Eden je na drugega planil s palico in ga mrzlično udarjal.

Na plaži Los Abrigos na južni obali Tenerifa je moški napadel enega od turistov, ki naj bi mu po besedah prič pred tem skušal ukrasti denarnico. Osupli obiskovalci plaže so le nemo opazovali, kako se je moški s palico spravil na domnevnega tatu.

Napadalec naj bi bil 30-letni Nizozemec, žrtev pa 48-letni Avstralec. "Če bi imel železno ali leseno palico, bi ga ubil," je povedala ena od prič.

Moški je sprva poskušal pobegniti, vendar je padel in se skotalil po skalah. Kljub padcu pa ga je napadalec še vedno udarjal s palico. Da bi pobegnil, je napadeni skočil v morje, vendar so ga valovi odnesli takoj nazaj do napadalca, ki je nadaljeval z udarci.

Starši, katerih otroci so se pred začetkom spopada kopali v morju, so otroke hitro pograbili in jih odpeljali stran, poroča DailyMail. Nekateri otroci so zaradi prizora planili v jok.

Posredovala je tudi policija, ki je aretirala napadalca, ta pa se je branil, da je vzel pravico v svoje roke. Po poročanju lokalnih medijev bodo napadalca obravnavali na psihiatriji.

Novo na Metroplay: Z Manco Trampuš o ustvarjanju s Koala Voice in vlogi pojoče krave