Please use Google Chrome.
Chefinja Mojca Trnovec vodi družinsko Gostilno Mihovec v Zgorjih Pirničah, ki hrano gostom postreže tako rekoč naravnost z vrta. Priznano gostinko in kuharsko mojstrico je širša javnost lahko spoznala kot žirantko v kuharskem tekmovanju Mali šef Slovenije, vpeta pa je seveda tudi v druge kulinarične projekte.
PredvajajJorg Zupan je v LUŠTnem podkastu med drugim povedal, kako se je začela njegova pot, kako je vstopil v vse svetovne restavracije, v katerih je kuhal, in zakaj se je potem vrnil v Slovenijo.
Predvajaj»Ko oblečeš uniformo chefa, to prinese tudi neka druga občutja, čutiš večjo odgovornost do strank,« nam je med drugim zaupala Meta Repovž, ki, kot pravi, te uniforme ni tako zlahka oblekla, kot bi si kdo lahko mislil.
PredvajajV LUŠTnem podkastu nam Mojmir Šiftar med drugim zaupa, kaj mu pomeni hrana, kako je napisal knjigo o čajih, kako se odloča med bučnim in olivnim oljem ter kaj mu je dobrega skuhala žena Anja.
PredvajajV LUŠTnem podkastu Polonca Rahmanovič spoznava zgodbe priznanih slovenskih chefov in chefinj.
Izjemno okusna video serija je navdihujoč vir novih idej za uporabo paradižnika Lušt v kuhinji. Vsaka epizoda se osredotoča na en sam recept, ki poudari bogato aromo, sočnost in slasten okus paradižnika, hkrati pa vključuje nasvete za izbiro, pripravo in shranjevanje paradižnika Lušt, da boste lahko kar najbolje izkoristili njegove edinstvene lastnosti.
Skupaj ustvarjamo recepte, razbijamo mite in premišljujemo o tem, kako hrano znova uporabiti. Izpod prstov znanih obrazov nastajajo jedi, zaradi katerih boste vzljubili kulinariko.