Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
Verzi
Radarska slika padavin
Išči
Elle
Sensa
Aktivni
Cosmopolitan
Govori.se
Avtomagazin
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Kulinarika
8:00
Obrok v restavraciji vas bo stal precej manj, če NE naročite teh dveh jedi (gre za tipično zaslužkarstvo)
Zanimivosti
28. 3. 2025
Samo 100 evrov mesečno za hrano? Tudi to je mogoče, vse skupaj je razkrila gospa, ki ji je to uspelo!
Kulinarika
28. 3. 2025
Ulica pod Ljubljanskim gradom, ki vodi naravnost v Mehiko – če veš, kam zaviti! Naj živi življenje!
Novice
27. 3. 2025
Šokantne slike iz znane trgovske verige, kupci nejeverno gledajo, kaj se je znašlo tam
Novice
27. 3. 2025
Kaj pravite na to prav posebno moko? Bo iz nje kaj kruha ali ne? Mnenja so vsekakor deljena
Kulinarika
27. 3. 2025
Ni pica, ni burek, ni kebab: hitri prigrizek, ki je postal hit ljubljanske kulinarične scene
Kulinarika
26. 3. 2025
Je to res najmanj priljubljen okus čokoladic Merci? Odgovori kupcev vas bodo pustili odprtih ust
Kulinarika
26. 3. 2025
To je včasih veljalo za jed kmetov, zdaj pa jo strežejo v kraljevih družinah in znanih restavracijah
Slovenija
25. 3. 2025
Cene rib v Sloveniji med najnižjimi v Evropi, mi pa še vedno raje jemo 'čevape'
Kulinarika
23. 3. 2025
Če pred kuhanjem naredite samo eno stvar, bo meso mehko in sočno – ne glede na to, kako žilavega ste kupili (trik, ki si ga je vredno zapomniti)
Kulinarika
23. 3. 2025
Ne spreglejte tega dragulja v naši bližini, kamor se lahko odpravite sami ali v družbi
Kulinarika
22. 3. 2025
Pekarna Ane Roš je zaprla vrata, a nedaleč stran je druga z butičnimi pekovskimi izdelki, ki kličejo po ŠE (za prijazno ceno! )
Kulinarika
22. 3. 2025
Ocvirki in lešniki? Ali pa mandlji in čebula? To je slovenska čokoladnica, kjer lahko poskusite praline najbolj ekstravagantnih okusov
Kulinarika
21. 3. 2025
Večerja v nekaj minutah? Preizkusite ta trik s tortiljo
Kulinarika
19. 3. 2025
Odprta kuhna se na Pogačarjev trg vrača z novimi ponudniki hrane
Kulinarika
19. 3. 2025
Razglasitev najboljših v slovenski gastronomiji — zmagovalce je prebral Lado Bizovičar! Koga je poklical na oder?
Kulinarika
18. 3. 2025
V Ljubljani nova poslastica, ki osvaja družbena omrežja, poglejte, kje jo dobite
Kulinarika
17. 3. 2025
Hej, hej Ljubljančanke! Nova gostilna v središču Ljubljane je poklon prestolnici in njenim ljudem — kaj ponuja in kakšne so cene?
Kulinarika
17. 3. 2025
Večer kuharskih kap: bliža se eden najvplivnejših kulinaričnih dogodkov pri nas, kdo bo slavil letos?
Kulinarika
16. 3. 2025
Tako testenina nikoli ne bo prekuhana ali lepljiva: slavni chef Gordon Ramsey pokazal, kako se zadevi streže
Zanimivosti
16. 3. 2025
"Sladkor? Maslo? Kaj pa to delaš, sine?" – Ameriški vplivnež je za balkansko babico pripravil palačinke (VIDEO)
Kulinarika
13. 3. 2025
Mladi slovenski "kuhoznalci" so zavihali rokave in pokazali, kako se to dela! Kaj so pripravili?
Kulinarika
12. 3. 2025
Mariborski bistro, ki osvaja Instagram: lokalna kulinarika, znani obrazi in povezana ekipa
Kulinarika
12. 3. 2025
Madonca, smo dobro jedli! In to v slovenskem mestu, kjer pravijo, da ni dobrih gostiln!
Kulinarika
11. 3. 2025
Kaj pravite na to?! V restavraciji so jim za nekaj, kar je sicer zastonj in nekako samoumevno, zaračunali kar 58 evrov!
Kulinarika
10. 3. 2025
Včasih je ta jed veljala za hrano revežev, danes pa je njena cena vrtoglavo zrasla in "parira" celo pršutu!
Kulinarika
8. 3. 2025
Rekordna udeležba na nepozabnem kulinaričnem doživetju na snegu (FOTO)
Kulinarika
6. 3. 2025
Vse gre k vragu?! V Jadranu plavajo ribe, ki so po kuhanju povsem neužitne (strokovnjaki tavajo v temi)
Psihologija
5. 3. 2025
Je vaš otrok izbirčen pri hrani? Znanstveniki so razkrili, kdo je kriv za to
Kulinarika
5. 3. 2025
Razkrivamo, kako prepoznati meso, polno hormonov in antibiotikov: bodite pozorni na eno stvar
Kulinarika
4. 3. 2025
Američanka ne more prehvaliti ljubljanske restavracije: "To je bil najboljši obrok v mojem življenju"
Kulinarika
28. 2. 2025
Masi za krofe vedno dodajte 1 skrivno sestavino: ne bodo vpili niti kapljice olja, mehki pa bodo tudi naslednji dan
Kulinarika
27. 2. 2025
V restavracijah nas prinašajo okrog, natakarji ne rečejo ničesar, ko preverimo račun, pa je njihov izgovor tak ...
Kulinarika
26. 2. 2025
Pomembna novost v legendarnem ljubljanskem lokalu: po prenovi se glasbi in kulturi pridružuje vrhunska kulinarika, razmišljajo celo o novem imenu
Kulinarika
25. 2. 2025
Bi šli v "Tri pite materine"? Je v tem obmorskem mestu, ki je zelo priljubljeno tudi med Slovenci (vsi množično derejo tja)
Zanimivosti
23. 2. 2025
Odločitve pri nakupu hrane lahko močno vplivajo na družinski proračun: tu je nekaj predlogov, kako vse skupaj poenostaviti in precej prihraniti
Zanimivosti
21. 2. 2025
Po smrti izumitelja: razkrita zadnja skrivnost nutelle
Zdravje
21. 2. 2025
Zaradi prisotnosti nevarne bakterije odpoklicali priljubljeni živilski izdelek
Kulinarika
21. 2. 2025
V Pekarni SPAR: videli smo, kako delajo pregrešno dobre krofe, in preizkusili povsem nov okus, ki bo hit tokratnega pusta (FOTO)
Kulinarika
21. 2. 2025
Suši s stilom: nova inovativna kulinarična zgodba v Šiški
Kulinarika
21. 2. 2025
Strokovnjaki svarijo: 7 živil, ki jih nikoli ne smete jesti na prazen želodec
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se