METROPLAY
Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Od blizu
Nov začetek
Hrana na dobri poti
Aktivni
Avto Magazin
Cosmopolitan
Elle
Govori.se
Sensa
Story
METROPLAY
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Živali
Podkasti
Radarska slika padavin
Kulinarika
Viralno
Fenomen 'balkanskega zajtrka': za kaj gre in kako zdrav je v resnici?
danes ob 9:00
Šefovi nasveti
Trik, zaradi katerega bo vaš golaž vedno kulinarična poslastica: meso se bo kar topilo, okus pa bo nepozaben
19. 11. ob 8:06
Odličen prigrizek
Mehke, puhaste in hrustljave: recept za domače mini pice, ki bodo popestrile dolge zimske večere
17. 11. ob 9:00
Od Vardarja do Triglava
Na obisku v nekdanji jugoslovanski republiki, ki slovi po najbolj izvrstni hrani (je za Slovence še vedno tako poceni?)
17. 11. ob 8:00
Dobrodelna kuharica
Dobrodelna kuharica ponuja tople obroke za Mariborčane, ki živijo v revščini: takšnih ni malo – tistih, ki bi ponudili roko, pa je le peščica
16. 11. ob 8:00
Odpoklic
Iz polic v Mercatorju so umaknili to sadje (vsebovalo je preveč kemikalij)
15. 11. ob 14:08
Sevniški glamur
Kakšnega okusa je torta Melanija? Razkrivamo njene bogate sestavine in ceno
14. 11. ob 7:00
Slastno
Topli sendvič iz pečice: francoski recept, star sto let, ki navdušuje še danes
13. 11. ob 17:00
Le Bistro
Lahko v Ljubljani sploh še dohajamo vse na novo odprte restavracije? Našli smo še en nov prostor za koktajle in brunch
13. 11. ob 15:00
Domača ponudba
Maister Pri Trubarjevi mami: ko se srečata kakovostna lokalna prehrana in vrhunsko pivo
13. 11. ob 8:00
Zdravo in okusno
Vam primanjkuje časa za kuhanje? Naredite enostaven prigrizek, ob katerem si boste obliznili prste
12. 11. ob 8:00
Trik za kuhanje
Dušite čebulo, kot to počnejo chefi: hitreje bo pripravljena in veliko bolj okusna bo (Gordon Ramsay priporoča)
11. 11. ob 8:00
Čin čin!
Adijo, gin tonic in aperol spritz: to so koktajli za zimske mesece, ki se jim ne boste mogli upreti
10. 11. ob 9:00
Ljubitelji visoke kulinarike
Na večerji s Petrom Grašem: tudi legendarni Hrvat ugriznil v nov okus priljubljenega mesnega namaza (FOTO)
8. 11. ob 15:35
Nova lokacija
Pojavila so se namigovanja, kam bi se lahko preselila Odprta kuhna
8. 11. ob 10:10
Zaprtje tradicionalne gostilne
Zaprli bodo gostilno, ki je najstarejše slovensko mesto postavila na kulinarični zemljevid: "Žal mi je, da moramo tako končati zgodbo"
6. 11. ob 21:08
Hitro in enostavno
Imate sestavine, pa ne veste, katero jed bi pripravili? Vprašajte umetno inteligenco v teh aplikacijah
6. 11. ob 8:00
Presenetljivo
Odločitev je padla: Odprte kuhne ne bo več na Pogačarjevem trgu
5. 11. ob 16:57
Kulinarični festival November Gourmet Ljubljana
Prestolnica bo ves november v znamenju kulinaričnih doživetij
2. 11. ob 8:45
Pozor!
Spar odpoklical živilo, ki ga ima doma veliko Slovencev
1. 11. ob 21:01
Nevarna okužba
Znan je vir množičnih okužb v McDonald’su (zboleli so vsi, ki so jedli ta hamburger)
1. 11. ob 19:30
Pronto Ljubljana
Italija v malem: specialitete naših sosedov so se razpasle po Ljubljani, svežo pridobitev smo zdaj opazili na ...
28. 10. ob 10:27
Gurmansko doživetje
Nova blejska atrakcija: luksuzna kremšnita z zlato skorjo (prav ste prebrali, kaj pa cena?)
28. 10. ob 8:00
Čokolada s pistacijo
Trenutno najpopularnejšo čokolado na svetu najdete tudi v Sloveniji (ugotovili smo, kje!)
27. 10. ob 9:00
Prevara
Kako jim je uspelo? Premeteni goljufi ukradli 22 ton sira
26. 10. ob 15:50
Papillon bistrot
V samem centru Ljubljane se danes uradno odpira nova restavracija: obljubljajo udobje in eleganco v prefinjeni atmosferi
25. 10. ob 8:00
Hrepenenje po hrani
Ni nosečnost: zakaj se vam "luštajo" kisle kumarice?
24. 10. ob 6:00
Odpoklic
Hofer odpoklical živilo, ki je zelo priljubljeno med kupci: nikar ga ne zaužijte, vsebuje salmonelo!
23. 10. ob 16:56
Pokvarjena hrana
Nikoli ne shranjujte tega sadja v hladilniku: oddaja strupen plin, ki pokvari še drugo hrano
22. 10. ob 6:00
Še ustreza standardom?
Ne ravno okusna resnica o kebabu: ne boste verjeli, kaj se zgodi z mesom po koncu dneva
21. 10. ob 9:55
Praktično in koristno
Profesionalni kuharji na dnu pečice vedno uporabljajo papir za peko (ko boste videli, zakaj, ga boste tudi vi)
21. 10. ob 8:45
Tihi morilci
6 priljubljenih jedi lahko resno škoduje vašemu zdravju – ne jejte jih prepogosto!
18. 10. ob 18:15
Slastno
Popolna juha za jesenske dni: ne le zdrava, ampak tudi zelo okusna
18. 10. ob 14:40
SVETOVNI DAN HRANE
Pravica do hrane in izzivi trajnostne pridelave: 733 milijonov ljudi po svetu se sooča z lakoto
16. 10. ob 7:23
Raw Pasta
Ljubljanska restavracija, ki jo vsi obožujejo, preseneča z novostjo
14. 10. ob 7:00
Okrepite imunost
Imunost močnejša od jekla: jejte to hrano in nikoli več ne boste zboleli
13. 10. ob 10:00
Jesenski plodovi
Ali pes lahko je kostanj?
12. 10. ob 11:03
Čaj
Čudežna pijača prevzela svet: varuje srce, krepi možgane in je odličen nadomestek za kavo
12. 10. ob 10:02
Svežina zelenjave
Kako v trgovini prepoznati zelje, ki je sveže? Bodite pozorni na te dele
11. 10. ob 18:33
Od 11. do 20. oktobra
Teden restavracij: "Dobri jedci in kakovostne sestavine so tisto, kar dviguje nivo kulinarike"
10. 10. ob 15:15
Prestižno tekmovanje
Hrvati nimajo niti enega! Nov izjemen uspeh slovenske kulinarike: spoznajte tri mlade chefe, ki .... (FOTO)
10. 10. ob 11:08
Starejše
Najbolj brano
Trik, zaradi katerega bo vaš golaž vedno kulinarična poslastica: meso se bo kar topilo, okus pa bo nepozaben
Fenomen 'balkanskega zajtrka': za kaj gre in kako zdrav je v resnici?
Naročite se na e-novice
Naroči se