Vode, v kateri ste kuhali jajca, nikar ne zlivajte v odtok: ne boste verjeli, zakaj

1. 4. 2023, 18:15 | Vir: Aktivni.si
Deli

Po kuhanju jajc ostane veliko vode. Ki običajno konča v odtoku. Zakaj vode ne zliti v odtok — razkrivamo v nadaljevanju. 

1 / 3
Profimedia

Ponavadi voda, v kateri kuhamo živila, konča v odtoku. Tako kot denimo voda, v kateri so se kuhale testenine.

Toda, ali ste vedeli, da je lahko tudi voda, v kateri so se kuhala jajca, zelo koristna in uporabna, in se jo zato splača prihraniti?

Zakaj? Kliknite NAPREJ.

Strokovnjak razkriva, kako pogosto menjati ščetko za straniščno školjko (zgroženi boste)

Novo na Metroplay: "Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del