Uredništvo | 21. 6. 2024, 10:53

Poglejte, kakšna lepotica je s tribun spodbujala Benjamina Šeška: o njej so se razpisali celo Srbi (FOTO)

Profimedia

Izbranka enega naših najboljših nogometašev je v Nemčiji pritegnila veliko pozornosti.

Med napeto tekmo proti Srbiji, ki se je žal končala z izenačenjem srbske ekipe v zadnjem trenutku in z rezultatom 1:1, je slovenska ekipa poskrbelam, da so se močno znojili tako srbski igralci kot gledalci na tribunah.

Profimedia

Največjo priložnost na tekmi je imel Timi Maks Elšnik, ki je zadel vratnico, trd oreh za Srbe pa je bil tudi Benjamin Šeško, ki je konstantno napadal gol srbskega vratarja Predraga Rajkovića.

Dodatna motivacija s tribun

Šeško, ki ima za seboj uspešno sezono, v kateri je za Leipzig zadel 18 golov, je imel še dodatno motivacijo na tribunah, od koder ga spremljalo njegovo dekle Anita Vidović, ki je pritegnila tudi pozornost srbskih medijev.

Lepa Anita je na tribunah zasenčila Slovence in pritegnila številne poglede, so zapsiali pri Telegrafu. Dodali so, da je Vidovićeva od Šeška pet let starejša in prihaja iz Ljubljane.

Lepa in pametna

Svoje zasebno življenje Šeškova izbranka sicer skrbno skriva pred javnostjo, kljub temu pa je mogoče na družbenih omrežjih najti tudi nekaj njenih fotografij.

Z ene od njih je razvidno, da ni samo lepa, ampak tudi pametna, saj je pred kratkim diplomirala na ljubljanski Fakulteti za javno upravo, kar so ponosno delili tudi njeni starši, ki so ji čestitali tudi na Facebooku in ji zaželeli uspešno prihodnost.