N. Vo. | 5. 8. 2024, 12:26

Benjamin Šeško pridobil novega slavnega oboževalca: to ni nihče drug kot ... Beckham! (FOTO)

Profimedia

Benjamin Šeško, slovenski nogometni biser, ki igra za nemški RB Leipzig, je pritegnil pozornost nogometnih velikanov.

Benjamin Šeško je s svojimi izjemnimi nastopi na Euro 2024, kjer je ponosno nosil dres slovenske reprezentance, pritegnil pozornost številnih klubov. Kljub mamljivim ponudbam - v svoje vrste ga je vabil tudi Arsenal - se je odločil za še eno leto podaljšati svojo pogodbo pri nemškem RB Liepzigu, za katerega je nedavno nastopil v ZDA. Ravno na ameriški turneji njegovega kluba pa je presenetil nihče drug kot Romeo Beckham, sin slavnega Davida Beckhama. S fotografijo, kjer v rokah drži novi dres Benjamina Šeška je poskrbel za pravo nogometno senzacijo.

Instagram RB Leipzig

Na ameriški tleh je RB Leipzig odigral nekaj prijateljskih tekem, kjer so se merili z angleškimi ekipami, kot so Aston Villa in Wolverhampton. Čeprav se je zadnja tekma proti Wolverhamptonu končala z visokim porazom 0:3, so se pred odhodom nazaj v Nemčijo v vrstah rdečih bikov zgodili tudi svetlejši trenutki. Med njimi je prav gotovo  Beckhamova podpora Šešku, ki je v nogometni svet prineslo še dodatno zanimanje za mladega slovenskega napadalca.

profimedia

David Beckham, nekdanji nogometni velikan in zdajšnji lastnik ameriškega kluba Inter Miami, očitno ni edini v družini, ki ima oko za nadarjene nogometaše. Romeo Beckham, ki tudi sam stopa po nogometnih stopinjah svojega očeta in trenutno igra za angleški Brentford, je bil očitno navdušen nad Šeškom, saj se je fotografiral z njegovim dresom. Fotografije, ki jih je objavil RB Leipzig na svojih družbenih omrežjih, so hitro postale viralne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RB Leipzig (@rbleipzig)

Vrnitev v Nemčijo za Šeška in njegove soigralce zdaj pomeni pripravo na začetek nove sezone, kjer bodo morali pokazati, da so pripravljeni na izzive, ki jih čakajo v Bundesligi in Ligi prvakov. 21-letnik iz Radeč je v minuli sezoni na 31 ligaških tekmah dosegel 14 golov, skupaj pa na 42 tekmah 18 v le 2057 minutah na igrišču. 

profimedia

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil