Uredništvo | 26. 2. 2024, 12:03

Cristiano Ronaldo prihaja v Slovenijo: znan je datum začetka prodaje vstopnic (cene so zasoljene)

Profimedia

Čez mesec dni bo v Ljubljani gostoval eden največjih športnih zvezdnikov vseh časov.

622 milijonov sledilcev na Instagramu, 749 doseženih golov na 1005 odigranih klubskih tekmah, nešteto osvojenih lovorik in bogastvo, ki ga nikdar ne bo mogel zapraviti. Vse to in še precej več je Cristiano Ronaldo, superzvezdnik nogometa, ki bo čez natanko mesec dni prvič v karieri zaigral tudi na slovenskih tleh. Vsaj moral bi ...

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v prijateljskem obračunu pomerila s Portugalsko, s katero je bil Cristiano Ronaldo leta 2016 evropski prvak, v njenem dresu pa je na 205 odigranih tekmah dosegel kar 128 zadetkov.

Slovenija in Portugalska se bosta pomerili 26. marca na stadionu v Stožicah, Nogometna zveza Slovenije pa je v ponedeljek razkrila tako začetek prodaje vstopnic kot tudi njihove cene. Kdor si bo želel Portugalce ogledati v živo, bo moral seči globoko v žep. Krovna organizacija je dodobra zasolila cene vstopnic, kar pa je v luči verjetnega nastopa enega najboljših nogometašev v zgodovini po svoje več kot razumljivo.

Jure Makovec/STA

Vstopnice bodo na prodaj po 40 evrov (2. kategorija - za goloma) in po 50 evrov (1. kategorija - glavna tribuna), na voljo pa so tudi VIP-vstopnice po 80 oziroma 150 evrov. Popust bodo lahko uveljavljali dijaki, študenti in upokojenci (25 evrov 2. kategorija in 30 evrov 1. kategorija) ter otroci do 14. leta starosti (20 evrov 2. kategorija in 25 evrov 1. kategorija). NZS bo s prodajo vstopnic začela 7. marca ob 13. uri.

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec