E. Č. | 15. 9. 2024, 08:11

Ronaldo odprl vrata svoje osupljive vile: luksuz vsepovsod, v eno od sob pa je snemalcem prepovedal vstop (VIDEO)

YouTube/Rio Ferdinand/posnetek zaslona

Da ne bo pomote: to je le ena od luksuznih nepremičnih, ki jih ima v lasti eden najboljših nogometašev vseh časov.

Cristiano Ronaldo, eden najbolj priljubljenih športnikov in javnih osebnosti na svetu, je ponovno pritegnil pozornost javnosti, potem ko je svojemu nekdanjemu soigralcu Riu Ferdinandu razkazal svojo luksuzno vilo v portugalski prestolnici Lizboni. Med zanimivim intervjujem, ki ga je opravil upokojeni angleški reprezentant Ferdinand, je Cristiano Ronaldo prvič omogočil vpogled v svoj dom, kar je pričakovano pritegnilo veliko zanimanja medijev in njegovih oboževalcev.

Ronaldo, ki ima za sabo izjemno kariero in po novem celo milijardo sledilcev na družbenih omrežjih, je Ferdinandu razkril nekaj sila zanimivih podrobnosti iz svoje zasebnosti. Vila, ki je le ena izmed mnogih nepremičnin, ki jih nogometaš poseduje, je razkošno opremljena, kar potrjuje njegov prefinjen okus in ljubezen do luksuza.

Ronaldo in nov dokaz samovšečnosti?

Medtem ko Ferdinand ni smel posneti Ronaldove spalnice, so gledalci dobili vpogled v druge dele hiše, kjer so stene okrašene s fotografijami največjih trenutkov v njegovi karieri. Čeprav nekateri trdijo, da gre za nov dokaz nogometaševe velike samovšečnosti, pa mnogi drugi poudarjajo, da je to povsem razumljivo. Ronaldo, eden najboljših nogometašev vseh časov, je na tak način preprosto obeležil svojo neverjetno pot in dosežke, ki so mu prinesli slavo in svetovno priznanje.

Poleg razkošne notranjosti vile je Ferdinand izpostavil tudi Ronaldovo zbirko prestižnih avtomobilov, ki je prav tako navdušilo občinstvo. Ronaldo, ki zasluži milijone z marketinškimi kampanjami in sponzorskimi pogodbami, je znan po svoji ljubezni do hitrih in luksuznih vozil. Intervju s Ferdinandom in vpogled v Ronaldo dom sta še enkrat potrdila, da portugalski nogometaš živi v skladu s svojim svetovnim statusom ...