12. 7. 2022, 15:08

Presenečeni boste, koliko znana odbojkarica zasluži na platformi OnlyFans

Instagram/Key Alves

Potrdila je, da je odbojka njena glavna strast in da ne more popolnoma opustiti svojega vzporednega poklica.

Brazilska profesionalna odbojkarica Keyla Alves je razkrila, da na priljubljeni strani OnlyFans zasluži 50-krat več kot s svojo športno kariero. Vplivnica in športnica ima trenutno samo na Instagramu 2,3 ​​milijona sledilcev, zaradi česar je najbolj spremljana odbojkarica na svetu.

Specialistka za obrambo se zdaj pripravlja na sezono 2022/23 s klubom iz Sao Paula - Osasco Voleibol Clube. A je njena nešportna kariera tista, ki ji dejansko prinaša dohodek. Pravzaprav ji prinaša veliko več denarja kot njena profesionalna športna kariera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

"Tretje leto sem v profesionalni odbojkarski ekipi in zato se imam za profesionalno športnico. Toda stvari izven igrišč so se zame začele hitro razvijati. Zato sem začela posvečati malo več pozornosti tudi vzporedni karieri."

Kariera izven igrišča ji zagotovo pomaga pri plačevanju računov, sploh če profesionalna odbojka ne prinaša dovolj denarja.

Instagram/Key Alves/fotomontaža

"Imam se za športnico in zaradi tega se je moja podoba na internetu povečala. Torej, sem športnica, manekenka in tudi vplivna oseba ter podjetnica," se je opisala 22-letnica.

Fiksna mesečna naročnina 

"Z digitalnimi platformami zaslužim približno 50-krat več kot z odbojko. Res je približno tako. Na OnlyFans zaslužim veliko, ker je mesečna naročnina fiksna," je dejala Brazilka.

Tik Tok/Posnetek zaslona

Alvesova svojim naročnikom OnlyFans zaračunava 14 dolarjev (približno 14 evrov) na mesec, American Post pa poroča, da ji je s tem uspelo zbrati več kot 500.000 evrov.

Kljub temu, da lahko naredi zavidljivo kariero zunaj športa, trdi, da bo njena ljubezen in fokus vedno odbojka.

Instagram/Key Alves

In vsekakor se zdi, da je na poti, da postane zvezda v tem športu. Nedavno je bila vpoklicana v brazilsko reprezentanco v odbojki in je ena najbolj obetavnih športnic v Braziliji.

Povedala je: "Bolj kot fotografiranje, imam rada odbojko. Zato ne bom prekinila svoje kariere na igrišču, tudi če je to trenutno (iz finančnega vidika) možno."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu