J. B. | 20. 3. 2023, 12:24

Razrešena velika skrivnost: športnega zvezdnika našli po 14 mesecih, svojci sporočili tragično vest

Profimedia/fotomontaža

Leta 2012 se je nepričakovano poslovil od športa, ki ga je imel rad in v katerem je blestel. Na drugem koncu sveta se je lotil nove kariere, nato je izginil neznano kam. Zdaj je veliki misterij dokončno razrešen.

V svoji karieri je Bryn Hargreaves odigral kar 212 tekem in veljal za enega boljših posameznikov v britanskem ragbiju. Ko je leta 2012 predčasno končal kariero, so bili številni in presenečeni in razočarani.

Bryn Hargreaves je bil v tistem trenutku navsezadnje star komaj 26 let. Strokovnjaki so zmajevali z glavami in zatrjevali, da bi lahko ragbi na najvišji ravni igral še vrsto let.

Profimedia

Toda Bryn Hargreaves je imel drugačne življenjske načrte. Zapustil je rodno domovino in se preselil v Združene države Amerike, kjer si je službo našel v naftni industriji. V ZDA je živel relativno mirno življenje, čeprav je res, da se je leta 2020 ločil od svoje žene, nato pa januarja 2022 izginil neznano kam.

Govorice, da je bil ugrabljen

Njegova družina je najela zasebnega preiskovalca, kot požar so se širile govorice, da naj bi bil upokojeni igralec ragbija, ki je bil v času izginotja star 36 let, celo ugrabljen.

Profimedia

Tudi detektivi so tavali v temi, Hargreaves je v West Virginii izginil, kot bi se ugreznil v tla. Policija ga je iskala tudi s pomočjo psov, toda vse je bilo zaman.

Zdaj, 14 mesecev po izginotju, je policija naposled našla nesrečnega športnika. Oziroma njegovo truplo.

"Z neverjetno žalostjo lahko potrdim, da smo po 14 mesecih končno našli Bryna. Še vedno ne poznamo vzroka smrti oziroma kaj se je dogajalo na dan njegovega izginotja. Hvala vsem, ki ste pomagali pri iskanju," je žalostno novico obelodanil športnikov brat Gareth Hargreaves.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk