6. 7. 2022, 19:51

Skrivnostna snov: kaj je Đoković vdahnil med dvobojem v Wimbledonu?

TwitterIMarie

Kamere ves čas spremljajo teniške igralce na igrišču, še posebej ko gre za enega najboljših teniških igralcev sveta.

Srbski teniški igralec Novak Đoković je popolnoma obrnil dvoboj proti Italijanu Janniku Sinnerju in zmagal s skupnim izidom 3:2 v nizih.

Na spletu se je medtem pojavil posnetek, po katerem se mnogi sprašujejo, kaj je Novak zaužil med tekmo. Ljudje na družbenih omrežjih so seveda takoj začeli govoriti o nečem sumljivem.

Kamere ves čas spremljajo teniške igralce in tako so ujele tudi nekdanjega najboljšega teniškega igralca sveta. Pred Sinnerjem je v 4. krogu Wimbledona slavil proti Nizozemcu Van Rijthovnu s 3:1 v nizih in prav v tem dvoboju je vzel plastenko v roke, se obrnil k svoji ekipi in jih nekaj vprašal, nato pa zaužil, kar je že bilo v plastenki. 

"Rad bi vedel, kaj je v tej steklenici. Zagotovo ni bilo tekoče, pogledal je trenerja, preden je vdihnil," je zapisal uporabnik Twitterja.

Verjetno nikoli ne bomo izvedeli, kaj je Srb vdihnil med tekmo. Zdi se kot nekakšen energijski dodatek, ki v kri preide prek pljučnih mešičkov.

Đokovića zdaj čaka polfinale Wimbledona proti domačemu predstavniku Cameronu Norrieju, ki je s 3:2 v petih nizih slavil proti Davidu Goffinu

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk