12. 7. 2023, 07:50 | Vir: STA

Teniška zvezdnica prvič postala mama (veselo novico je sporočil njen partner)

Instagram/naomiosaka

25-letnica je sicer odločena, da bo po rojstvu svojega prvega otroka nadaljevala kariero.

Nekdanja številka 1 svetovnega tenisa Naomi Osaka, ki je v karieri osvojila tudi štiri turnirje za grand slam, je prvič postala mama. Novico je sporočil njen partner, reper Cordae, ki je to svojim oboževalcem sporočil med nedavnim nastopom na festivalu Calgary Stampede. 

Japonska teniška igralka je pred dvema dnevoma v Los Angelesu rodila hčerko. Petindvajsetletnica je pred tedni na družbenem omrežju Instagram razkrila spol otroka, ko je ob fotografiji med rožnatimi baloni zapisala: "Mala princeska je na poti!" Teniška igralka ima sedem naslovov na turnirjih WTA, vključno s štirimi grand slami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 大坂なおみ🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

Osaka se namerava po rojstvu hčerke vrniti na teniška igrišča že na naslednjem odprtem prvenstvu Avstralije. Tudi svoj zadnji turnir za veliki slam je osvojila v Melbournu leta 2021. Nekdanja prva igralka sveta na lestvici WTA trenutno zaseda 436. mesto.

V začetku julija je še ena nekdanja številka 1 na svetovni lestvici, Avstralka Ashleigh Barty, sporočila, da sta z možem Garryjem Kissickom dobila sina.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk