E. Č. | 3. 7. 2024, 12:49

Med tekmo Slovenija : Portugalska varnostniki pretepli fanta v beli majici: grozljivo, kako so mlatili po njem (VIDEO)

Omrežje X/posnetek zaslona

Varnostniki so med zadnjo tekmo slovenske reprezentance na Euru 2024 občutno prekoračili mejo okusnega.

V ponedeljek zvečer je bila v Frankfurtu na Euru 2024 odigrana tekma Slovenija : Portugalska, ki je številni še dolgo ne bodo pozabili. Večina zaradi neverjetne drame, po kateri je slavila Portugalska, eden od obiskovalcev stadiona pa žal tudi zaradi bolečin in modric po vsem telesu. Medtem ko so se na zelenici borili Jan Oblak, Cristiano Ronaldo in drugi nogometni zvezdniki, je na tribuni prišlo do hudega incidenta. Kot je razkril portugalski časnik Record, so varnostniki oziroma reditelji brez milosti brutalno pretepli enega od obiskovalcev stadiona.

Kot je razvidno iz objavljenega posnetka, se je večje število varuhov reda in miru na stadionu spravilo na navijača v beli majici. Toda pozor - čeprav je bila Slovenija tista, ki je v Frankfurtu igrala v belih dresih, moški ni bil navijač Slovenije. Portugalski mediji pišejo, da gre za Portugalca, ki naj bi v trenutku, ko se je Cristiano Ronaldo pripravljal na strel z bele točke (tega je Jan Oblak uspešno zaustavil), želel steči na zelenico stadiona v Frankfurtu.

Varnostniki oziroma reditelji so mu načrt preprečili, kar je vsekakor pohvalno, kljub temu pa je marsikdo prepričan, da so se v nadaljevanju odzvali absolutno preveč nasilno. Po moškem so zares mlatili brez milosti, po njem so udarjali tako z rokami kot tudi nogami. Ob tem je na posnetku zaznati še enega navijača v rdečem dresu, ki leži na tleh. Bojda je svojemu prijatelju v beli majici želel preprečiti skok na zelenico, a je nato več kot očitno nastradal tudi sam.

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec