E. Č. | 19. 4. 2024, 09:20

Zvezdnik žaluje, tragično vest je delil z javnostjo: "Vedno te bom imel v mislih ..."

Profimedia

Na družbenih omrežjih je bolečino delil skupaj s svojimi sledilci.

Fernando Torres, legendarni nogometni zvezdnik iz Španije, ki je v svoji bogati karieri zabil več kot 260 golov in je v nekem trenutku veljal morda celo za najboljšega napadalca na svetu, žaluje. Kot je razkril na družbenih omrežjih, je ostal brez očeta. "Oče, vedno te bom imel v mislih ... Počivaj v miru," je zapisal danes 40-letni upokojeni nogometaš iz Fuenlabrade.

Ob boleči izgubi so Torresu sožalje izrekli številni znani nogometni obrazi, tudi Juan Mata, David de Gea, David Luiz, Sami Hyypia, John Arne Riise, Jose Reina, Luis Figo in drugi. "Fernando, ob teh težkih trenutkih tebi in tvoji družini navijači rdeče-belih pošiljamo vso ljubezen tega sveta," so se oglasili tudi pri Atleticu iz Madrida, pri katerem je začel kariero in pri katerem je s 129 doseženimi goli šesti najboljši strelec v zgodovini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙵𝙴𝚁𝙽𝙰𝙽𝙳𝙾 𝚃𝙾𝚁𝚁𝙴𝚂 (@fernandotorres)

Kot je pred časom razkril kar 110-kratni španski reprezentant Fernando Torres, ga je nad nogometom navdušil prav njegov oče, za katerega je med drugim izjavil: "Bil je moj veliki zgled. Nikdar ni izpustil niti ene moje tekme. Prav tako me je naučil vrednot, ki se jih držim še danes, in mi hkrati dovolil, da sem delal napake, iz katerih sem se največ naučil."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol