A. R. | 28. 6. 2024, 09:42

Velika nagradna igra: Goran Dragić podarja podpisano košarkarsko žogo!

Sami Rahim

Preverite, kako je lahko z malo sreče podpisana košarkarska žoga našega Gorana Dragića prav vaša.

Naš zlati kapetan Goran Dragić je svojo športno pot začel v Ljubljani, blestel pa je tako v evropskih klubih kot tudi v NBA, kjer je igral za več ekip. Bil je odlični organizator igre, leta 2017 pa je v vlogi kapetana s slovensko reprezentanco na EuroBasketu 2017 spisal zgodovino in osvojil naslov prvakov stare celine.

Kljub svojim uspehom in dosežkom ostaja skromen in zelo dostopen, kar ga dela priljubljenega tako med soigralci kot med navijači. Zunaj igrišča je Dragić predan oče dvema nadobudnima otrokoma, prav tako pa je znan po svojem velikem srcu. V okviru dobrodelne organizacije Fundacija Goran Dragić pomaga mladim v stiski, saj meni, da si vsi otroci ter mladostniki zaslužijo enake možnosti uresničitve sanj, ne glede na socialni položaj njihove družine.

Sami Rahim

Gogijeva fantastična kariera si zasluži veličastno sklepno dejanje, za kar bo poskrbel avgustovski dobrodelni spektakel Night of the Dragon - poslovilna tekma Gorana Dragića v Stožicah. Na parketu se bodo zbrale največje košarkarske zvezde, v družbi katerih bo Dragić tudi uradno končal svojo košarkarsko pot.

Nedvomno je med našimi bralci ogromno tistih, ki s(m)o žal ostali brez vstopnice za ta nepozaben športni večer, a žal je število mest v dvorani omejeno. Zato smo se v našem uredništvu odločili, da bomo nekoga osrečili.

Podpisana žoga Gorana Dragića

Znani slovenski košarkar Goran Dragić je nedavno gostoval v Mastercard podkastu navdiha, ki ga vodi nekdanji predsednik Borut Pahor. Zanimivemu in navdihujočemu pogovoru, v katerem je Dragić spregovoril o vzponih in padcih športne kariere, hudi poškodbi, vrednotah, boste lahko prisluhnili kmalu, še prej pa imamo za vse njegove oboževalce in ljubitelje športa veselo novico.

Goran Dragić je po končanem intervjuju podpisal košarkarsko žogo, ki jo bomo poklonili enemu izmed vas. Vse, kar morate storiti, je to, da sodelujete v nagradni igri.

Sami Rahim

Kako sodelujete v nagradni igri?

Za vas smo pripravili nagradno vprašanje, ki se glasi: "Zakaj si prav vi zaslužite podpisano košarkarsko žogo Gorana Dragića?"

Nagradna igra poteka en teden, vaše izvirne odgovore pa sprejemamo do petka, 5. julija, ko bomo izžrebali srečnega nagrajenca.

Če želite sodelovati, sledite tem korakom:

    1. Všečkajte objavo o nagradni igri na naši Facebook strani Metropolitan
    2. Delite objavo med svoje Facebook prijatelje
    3. V komentar pod Facebook objavo zapišite odgovor na vprašanje: "Zakaj si prav vi zaslužite podpisano košarkarsko žogo Gorana Dragića?"

Srečnega nagrajenca bomo razglasili 5. julija enkrat po 12. uri na naši Facebook strani. Srečno!!!
Pogoje za sodelovanje v nagradni igri si lahko preberete TUKAJ.

Poglejte si simpatičen izziv RESNICA ali LAŽ, ki smo ga naredili z Gogijem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metropolitan Slovenija (@metropolitan.si)

Novo na Metroplay: Naj bodo dobri do vseh! | Goran Dragić