Uredništvo | 5. 7. 2024, 12:25

Kdo se bo igral s podpisano košarkarsko žogo Gorana Dragića? (Nagradna igra zaključena)

Sami Rahim

Preverite, kdo je postal novi lastnik košarkarske žoge našega zlatega kapetana Gorana Dragića.

Nagradna igra, ki je pritegnila veliko pozornosti med bralci Metropolitana in navdušenja med našimi sledilci na družbenih omrežjih, je uspešno zaključena.

Kar nekaj se vas je potegovalo za edinstveno nagrado, ki nosi podpis slovenske košarkarske legende, ki je svojo kariero gradil tako v NBA kot tudi v evropskih klubih.

Goran Dragić, ki je v svoji karieri dosegel številne uspehe in priznanja, je navdih za mnoge mlade športnike. S svojim delom in predanostjo je večkrat pokazal, kaj pomeni biti pravi športnik. Njegov podpis na košarkarski žogi je več kot le avtogram – je simbol vztrajnosti, trdega dela in ljubezni do košarke.

Srečnež je tokrat žal le ena oseba. Med vsemi udeleženci nagradne igre, ki so upoštevali vsa pravila, smo naključno izžrebali srečnega nagrajenca oziroma nagrajenko. Podpisana košarkarska žoga gre v roke Teji Roškar. Čestitke!!!

Prosimo vas, da se nam oglasite na naši Facebook strani Metropolitan, kamor nam v zasebnem sporočilu pošljite svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov, davčno številko, da vas bomo lahko kontaktirali o prevzemu nagrade.

Zahvaljujemo se vsem, ki so sodelovali v nagradni igri.

Sami Rahim

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec