E. Č. | 7. 10. 2024, 13:09

Grozljiva smrt v gorečem avtomobilu: gromozanski šok, ko so ugotovili, kdo je sedel za krmilom

YouTube/posnetek zaslona

Gasilci so na kraj nesreče žal prišli prepozno ...

Grčijo in tudi svet nogometa je pretresla zares grozljiva smrt Hristosa Kermelidisa, športnika iz te evropske države ki je življenje izgubil v hudi prometni nesreči. Tragedija se je zgodila v mestu Larisa, in sicer v ponedeljkovih jutranjih urah, ko je 27-letni nogometaš lokalne ekipe med vožnjo trčil v steber. 

Nogometašev jekleni konjiček so po nesreči zajeli ognjeni zublji, nesrečni mladenič pa je zaradi poškodb, ki jih je utrpel ob trku, ostal ujet v gorečem avtomobili. Očividci so nemudoma poklicali na pomoč, toda reševalci so na kraj nesreče prispeli prepozno. Nogometašu ni bilo več pomoči. Ko so gasilci pogasili požar, so lahko le še potrdili smrt fanta, ki je imel pred sabo še celotno življenje …

Zakaj je prišlo do nesreče, še ni znano, Kermelidisu pa se je že priklonil njegov nekdanji delodajalec, lokalni nogometni klub Achilleas Farsala, ki sodi med zgodovinsko enega najbolj uglednih klubov v Larisi: "Celotna družina Achilleas Farsala izraža iskreno in globoko sožalje družini, sorodnikom in prijateljem našega igralca Hristosa, ki je tako kruto in nepričakovano preminil pri rosnih 27 letih. Naj bo zemlja lahka, ki ga bo pokrivala."

Novo na Metroplay: "Oglaševalci imamo ogromno odgovornost do jezika!" | Medeja Kraševec Žnidarec