E. Č. | 24. 9. 2024, 09:11

'Influencerji', skrijte se! To je športnik, ki na Instagramu zasluži 3,2 milijona evrov vsakič, ko pritisne gumb objavi

Profimedia

Tisti, ki ga imajo največ, služijo na vse možne načine. Eden od najbolj znanih športnikov pravo bogastvo prejme vsakič, ko na Instagramu stisne gumb objavi.

Medtem ko navadni smrtniki družbena omrežja v prvi vrsti uporabljajo za arhiviranje svojih spominov in "obveščanje" prijateljev oziroma sledilcev o tem, kaj se dogaja v njihovem življenju, je hkrati tudi več takšnih, ki po zaslugi TikToka in Instagrama služijo pravo bogastvo.

Športniki niso izjema, čeprav drži, da tisti najboljši takšne vrste zaslužka sploh ne bi potrebovali. A očitno denarja nikdar ni preveč in Cristiano Ronaldo, eden najbolj uspešnih nogometašev vseh časov, se lahko pohvali, da zasluži več kot 3 milijone evrov vsakič, ko na Instagramu pritisne gumb objavi.

The Sun je sestavil seznam športnikov, ki zaslužijo največ z objavo na Instagramu, s 3,2 milijona evra na eno samcato objavo je na prvem mestu "ostareli" Portugalec, čigar zvezdniški sijaj ne pojenja niti zdaj, ko žogo brca daleč stran od največjih nogometnih odrov. Na drugem mestu je njegov stanovski kolega in dolgoletni tekmec v španskem prvenstvu Lionel Messi, ki z vsako objavo na Instagramu zasluži 2,5 milijona evrov.

Profimedia

Ime na tretjem mestu vas bo verjetno presenetilo, v prvi vrsti zaradi tega, ker gre za športnika, za katerega številni še nikdar niso slišali. Virat Kohli je 35-letni igralec kriketa iz Indije, ki mu na Instagramu sledi kar 270 milijonov ljudi! Vsaka njegova objava je vredna 1,36 milijona evrov.

Med prvo deseterico so še Neymar, LeBron James, Kylian Mbappe, David Beckham, Karim Benzema, Ronaldinho in Zlatan Ibrahimović. Prednjačijo torej nogometaši, kar seveda ni presenetljivo. Navsezadnje govorimo o športu, za katerega številni pravijo, da gre za najpomembnejšo postransko stvar na svetu … Tudi evri, ki jih nogometaši služijo na Instagramu, misli več kot pritrjujejo …

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil