J. B. | 28. 9. 2022, 14:15

FOTO: Dončić ujet v ljubečem objemu, in to kar na domačem kavču

Profimedia

Slovenski košarkar je s svojimi oboževalci na Instagramu delil simpatično fotografijo, ki priča o tem, kako si krajša čas med pripravami na novo sezono lige NBA.

Luka Dončić se je po koncu EuroBasketa nemudoma vrnil v Združene države Amerike, kjer se pridno pripravlja na novo sezono v ligi NBA. Slovenski zvezdnik pred začetkom bojev ne skriva, da želi v svoji peti sezoni v najmočnejši ligi na svetu narediti še korak naprej. Potem ko je z Dallasom v preteklem tekmovalnem letu obstal v konferenčnem finalu, se zdaj odkrito spogleduje z naslovom prvaka.

Da je torej v Dončićevem življenju ta hip vse posvečeno košarki, ni dvoma. Toda v prostem času si zna 23-letnik vzeti tudi čas za svoje preostale ljubezni. Recimo za svojo srčno izbranko Anamario. In za njune tri kosmate ljubljenčke, ki ju dvojec rade volje pokaže tudi na družbenih omrežjih.

Instagram/Luka Dončić/posnetek zaslona

Prav s psičko Viki je povezana ena od zadnjih Dončićevih objav na Instagramu. Dončić je s svojimi oboževalci (na Instagramu mu sledi več kot sedem milijonov ljudi) delil čudovito fotografijo, na kateri se na domačem kavču objema s psičko Viki. Slovenski reprezentant ob tem ne skriva zadovoljstva, njegov nasmešek pove vse o tem, kako zelo so mu pri srcu njegovi kosmati prijatelji.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu