A. B. | 8. 9. 2022, 07:40

FOTO: Kapetan Goran Dragić ustvaril VROČE vzdušje! Prvič je pokazal svoje izklesano telo

Instagram/Goran Dragić

Tekma med Francijo in Slovenijo je postregla z napeto igro in hudo krvjo. A naša zlata ekipa je dokazala, da še zmeraj sije kot leta 2017! Po tekmi se je oglasil tudi kapetan in z deljeno fotografijo nekaterim skoraj izpahnil čeljust.

Tekma Slovenija – Francija je v zadnjem krogu skupinskega dela EuroBasketa odločala o prvem mestu v skupini B. Čeprav se je na začetku tekme močno poškodoval Luka Dončić, zaradi česar je tekla tudi kri, rano pa so mu zdravniki med polčasom zašili, je svojo strast in predanost dokazal tudi kapetan Goran Dragić. 

Naši košarkarji so zmagali z rezultatom 88:82 in tako postali prvaki v skupini B EuroBasketa.

Usta je vsem, ki so o njem dvomili, po tekmi zaprl prav Dragić, ki je delil fotografijo, s katero je dvignil kar nekaj prahu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

"Obnorel" Instagram

Dragić ali Gogi, kot ga radi poimenujejo tako člani njegove ekipe kot njegovi navijači, je na Instagramu delil fotografijo, ki je do zdaj še nismo videli nikoli.

Pokazal je namreč svoje trebušne mišice in dokazal, da je v igrah, ki jih tkejo skupaj z ekipo, s srcem in z dušo.

Ob fotografiji je v angleščini pripisal: "Pri 36 letih sem igral 39 minut in 39 sekund. Še vedno uživam v košarki! Na svidenje, Köln, se vidimo v Berlinu!" 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

V komentarjih je požel veliko slave in odobravanja, predvsem so uporabniki pisali, da izgleda neverjetno ter da tako, kot izgleda, tudi igra, "kot mašina".

Oglasil se je tudi Dončić, ki je pripisal le od smeha jokajoče čustvenčke, med tem ko je k fotografiji srbski tenisač Novak Đoković dodal: "Neverjeten si, brat! Tudi jaz bom tak, ko dopolnim 36 let. No, predvidevam ... Čez leto dni." 

Slovence zdaj čaka boj proti ...

Slovenska reprezentanca z zmago odhaja v osmino finala s prvega mesta v skupini, kjer se bodo srečali s četrtim iz skupine A. V Berlinu se bodo najprej srečali z Belgijci, ki so v skupini A osvojili končno četrto mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkarska zveza Slovenije🏀🇸🇮 (@kzs_si)

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu