M. M. | 4. 8. 2022, 13:02

Kdo dela družbo Goranu Dragiću? Si je našel novo izbranko?

Instagram/Goran Dragić

Čeprav si pari ob poroki obljubijo večno zvestobo, se zgodi da je pravljice konec veliko prej, kot pričakovano. Podobna zgodba se je zgodila Dragiću, ko sta se razšla s takratno ženo Majo. Je že v objemu nove ljubezni?

Razlogi za razhod med Goranom Dragićem in Majo še danes javnosti niso znani. Obstajajo sicer ugibanja, a nekdanja zakonca umazanega perila ne pereta v javnosti. Molčita kljub dejstvu, da je zaokrožilo več govoric o tem, kdo od njiju naj bi se na novo zaljubil.

Večno zvestobo sta si obljubila leta 2013, skupaj pa sta živela že leta prej, še preden je Dragiću na naboru leta 2008 uspel preboj v najmočnejšo ligo na svetu, NBA. 

Goran je letošnje poletje užival v družbi prijateljev

Počitnice je preživel na Krku, kjer ima družina Dončić počitniški dom. Tudi simboli v opisu fotografije in sončna očala na obrazih znanih košarkarjev dokazujejo, da so na morju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Tam si je Dragić privoščil kozarček vina, videti pa je tudi, da je okoli njih veliko deklet. Morda samski Dragić naslednje počitnice preživi s katero od njih.

Pred kratkim smo namreč dobili potrditev, da bo 36-letni Slovenec kariero čez lužo nadaljeval. Enoletno pogodbo, težko slabe tri milijone evrov, je podpisal s čikaškimi biki.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije