R. K. | 14. 8. 2022, 12:34

Luka Dončić v družbi Gorana Dragića na divji vožnji po istanbulskih ulicah

Profimedia/Posnetek zaslona/Twitter/LukaUpdates/fotomontaža

Večina prisotnih se ob tem precej zabava, eden izmed košarkarjev pa nad dogajanjem ni videti pretirano navdušen.

Tudi naši najbolj znani košarkarji na družbenih omrežjih večkrat delijo zabavne utrinke iz svojega življenja. Tokrat se je na spletu znašel posnetek divje vožnje s taksijem po Istanbulu. V vozilu so se skupaj znašli Luka Dončić, Goran Dragić ter vodja slovenske delegacije in nekdanji košarkar v ligi NBA Marko Milić.

Komu je bila vožnja najmanj všeč?

Med pripravami na nadaljevanje košarkarskega turnirja v Istanbulu, kjer je slovenska košarkarska ekipa na prijateljskih tekmah najprej premagala Turčijo, nato pa še Ukrajino, sta naša najbolj znana košarkarja skupaj s fizioterapevtom Anžetom Mačkom in Markom Milićem s taksijem drvela po največjem turškem mestu. Medtem ko se ostali prisotni na posnetku precej zabavajo, pa se zdi, da je vratolomna vožnja še najmanj všeč najmlajšemu prisotnemu - Luki Dončiću. 

Četrta zaporedna zmaga slovenske reprezentance

Dončić in Dragić sta sicer drugo tekmo turnirja v Istanbulu izpustila. Kljub temu, da imajo Ukrajinci v svojih vrstah tudi dva košarkarja iz lige NBA, je slovenki selektor Aleksander Sekulić priložnost ponudil ostalim košarkarjem. Čeprav so se nasprotniki na trenutke nevarno približali, je našim košarkarjem uspelo vso tekmo obdržati prednost. Na koncu so slavili z rezultatom 86:82. Skupno je bila to že četrta zmaga slovenske reprezentance na pripravljalnih tekmah.  

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije