E. Č. | 20. 6. 2024, 11:34

Srbska provokacija sredi Münchna: ne boste verjeli, kaj Slovencem sporočajo glede Luke Dončića (VIDEO)

X/posnetek zaslona

V Münchnu je vse nared za tekmo Eura 2024, navijaško ogrevanje pa je v bavarski prestolnici pestro in zanimivo, da bi bilo težko bolj.

V Münchnu je ozračje že dodobra razgreto. Navijači Slovenije in Srbije so zasedli trg v središču mesta, kjer naj bi bilo več kot 50.000 obiskovalcev iz obeh držav. Tekma se bo začela ob 15. uri in kolona evforičnih navijačev se bo kmalu začela valiti proti stadionu Allianz Arena. Pristaši obeh reprezentanc so dobro razpoloženi, o incidentih ne duha ne sluha, zato pa ne gre brez provokacij. Simpatičnih provokacij, če smemo dodati. In verjeli ali ne, sredi besednega dvoboja obeh navijaških skupin se je znašel kar - Luka Dončić!

"Luka Dončić eden je od nas!" so glasno prepevali navijači Srbije, ki pa so jih hitro dobili nazaj po grbi. "Evropski prvaki, evropski prvaki!" so odgovorili prešerno razpoloženi slovenski pristaši, ki so kakopak imeli v mislih leto 2017 in evropsko prvenstvo v košarki, na katerem je Slovenija v velikem finalu premagala prav Srbijo. Z Luko Dončićem v dresu s slovenskim grbom jasno …