Uredništvo | 30. 8. 2024, 12:23

Luka Dončić na ... Kitajskem! Ne boste verjeli, koga je odpeljal s sabo (FOTO)

Instagram/lukadoncic

Kot je razvidno iz fotografij, mu tudi brez Anamarie ni prav nič dolgčas ...

Slovenski košarkarski fenomen Luka Dončić, ki se je v zadnjih letih uveljavil kot eden najboljših igralcev v ligi NBA, je svoje sledilce na Instagramu navdušil z zanimivimi utrinki iz zasebnega življenja. Tokrat je Dončić odpotoval na Kitajsko, kar je presenetilo mnoge njegove oboževalce, saj so pričakovali, da bo pred začetkom nove sezone še malo počival in nekaj časa preživel doma v Sloveniji.

Luka Dončić je odpotoval na Kitajsko.

Luka Dončić je odpotoval na Kitajsko.

Žiga Živulović jr./Bobo

A Luka se na pot ni odpravil sam. Čeprav je pogosto v družbi svoje zaročenke Anamarie Goltes, ga je tokrat na dolgem potovanju spremljal njegov oče Saša Dončić. V Lukovi najnovejši objavi na Instagramu lahko vidite 4. fotografijo, na kateri je skupaj z očetom, v roki pa držita košarkarsko žogo in sta oba videti odlično rapoložena.

Saša Dončić, sicer nekdanji košarkar in trener, igra pomembno vlogo v Lukovem življenju, saj sta oče in sin očitno zelo povezana. Njuna sproščenost na fotografijah priča o tem, da sta očitno zelo uživala v družbi drug drugega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka je v svoji objavi delil fotografije s potovanja, ki prikazujejo, da si je uspel pogledati nekaj znamenitosti, udeležil pa se je tudi novinarske konference. Kot kaže, je prijetno združil s koristnim.

Čeprav bi mnogi pričakovali, da bo Luka na tako posebno potovanje odpeljal svojo zaročenko Anamario, je odločitev, da je tokrat s seboj vzel očeta, navdušila mnoge. Mnogi so na Instagramu namreč opazili, da je med očetom in sinom močna vez.

Potovanje na Kitajsko je za Luko verjetno tudi odlična priložnost za malo oddiha pred začetkom nove sezone v ligi NBA, kjer bo ponovno poskušal dokazati, zakaj ga mnogi uvrščajo med najboljše košarkarje na svetu. Kdo ve, kaj vse sta Luka in njegov oče doživela na tem potovanju, a eno je gotovo – ustvarila sta nekaj nepozabnih spominov.

Novo na Metroplay: "Če bi ljudje vedeli, kakšno je to mučenje, koliko je solz in trpljenja …" | Sara Isaković