Uredništvo | 31. 5. 2024, 10:44

Luka Dončić užival v zasluženem pivu s svojim očetom, ko se je zgodilo nepričakovano (izraz na njegovem obrazu pove vse)

Instagram/hoopersboomin

Slovenskemu košarkarskemu zvezdniku ni preostalo dugega, kot da je skomignil z rameni. 

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki se je danes ponoči z ekipo Dallas Mavericks uvrstil v finale ameriške košarkarske lige NBA, je po srečanju v zakulisju s pivom proslavljal zasluženo zmago. Kar pa očitno ni bilo po vsem po godu. Na posnetku, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, je videti, kako in zakaj je ostal brez zaslužene pločevinke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Basketball (@hoopersboomin)

"Ne na kameri"

Posnetek prikazuje slovenskega košarkarskega zvezdnika in njegovega očeta Sašo Dončića v zakulisju po tekmi. Luka je imel v roki pločevinko s pivom, iz katere je naredil zaslužen požirek. V tistem je do njiju pristopil nekdo in vsakega posebej objel, nato pa se je v kadru pojavil nekdanji zvezdnik Dallasa Michael Finley, ki ima danes v klubu položaj podpredsednika košarkarskih operacij, in Dončiću nepričakovano iz rok vzel pločevinko.

To je očitno storil povsem nepričakovano, o čemer priča tudi izraz na obrazu Luke Dončića, ki je ob tej potezi debelo pogledal. Finley je nato s pločevinko v roki objel Dončića starejšega, medtem ko se je umikal iz kadra, pa je slišati, kako je Luki rekel: "Ne na kameri." Slovenskemu zvezdniku, ki s to potezo očitno ni bil najbolj zadovoljen, očitno ni preostalo drugega, zato je le skomignil z rameni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Dostavili so mu 18 zabojev piva

Luka Dončić je zaradi domnevne ljubezni do piva pozornost pritegnil že v sezoni 2022/2023, ko je v intervjuju po eni izmed tekem dejal: "Utrujen sem kot hudič. Potrebujem pivo za regeneracijo." Njegova izjava je takrat zaokrožila po družbenih omrežjih, nanjo pa se je odzval tudi ameriški proizvajalec piva Michelob Ultra, ki je Dončiću v slačilnice Mavericksov dostavil kar 18 zabojev svojega piva.

"Luka, uživaj v tem regeneracijskem pivu na naš račun. Čestitke za zgodovinski dosežek v ligi NBA. Zapomni si, vredno je le, če v tem uživaš," so v pivovarskem podjetju takrat zapisali v priloženem sporočilu.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak