K. R. | 28. 5. 2024, 08:47

Široko nasmejani Luka Dončić: poglejte, s čim ga je tako zabaval upokojeni zvezdnik Shaquille O'Neal (VIDEO)

Profimedia

Balkanske glasbene uspešnice, ki si jih pred tekmo predvaja slovenski zvezdnik, so očitno nalezljive.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić in legendarni Shaquille O'Neal sta pred kratkim znova poskrbela za zabavno dogajanje. Na spletu se je namreč pojavil posnetek, v katerem je videti, kako je Shaq, medtem, ko se je Dončić ogreval, navidezno prepeval ob hrvaški glasbeni uspešnici Prazan stan skupine E. T., ki si jo sicer rad predvaja Dončić. Shaqovo imitiranje petja v hrvaškem jeziku je pri slovenskem košarkarju in tudi pri gledalcih izzvalo precej smeha.

Pred tekmami iz zvočnikov donijo balkanske uspešnice

Na posnetku, ki se je pojavil na družbenih omrežjih, je videti nasmejana košarkarja Mavericksov Luko Dončića in Kyrieja Irvinga, v ozadju pa je slišati glasno predvajanje hrvaške glasbene uspešnice Prazan stan. Kamera se nato obrne proti gledalcem, med katerimi je tudi upokojeni ameriški košarkarski zvezdnik Shaquille O'Neal, gledalcu pa kmalu postane jasno, da je ravno on tisti, ki je z imitiranjem petja v hrvaščini v smeh spravil košarkarja iz Dallasa.

Dončić si sicer pred tekmami zelo rad zavrti različne balkankse glasbene upspešnice, med katerimi je več slovenskih, srbskih in hrvaških izvajalcev. 

Profimedia

Realna možnost da Dončić osvoji naslov lige

Do zabavnega dogodka je prišlo med ogrevanjem pred tretjo tekmo finala zahodne konference, v kateri Mavericksi merijo mišice z Minnesoto. Tekmo so kasneje tudi dobili, kar pomeni, da jih od velikega finala lige NBA loči samo še korak. Slovenskemu zvezdniku se tako v tej sezoni ponuja priložnost, da osvoji prstan in s svojim klubom postane prvak ameriške košarkarske lige. Zdaj je že znano tudi, da bo nasprotnik v finalu Boston, ki je s štirimi zmagami že osvojil vzhodno konferenco.

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil