Uredništvo | 2. 10. 2024, 13:00

Schumacherjevo stanje zavito v tančico skrivnosti, vendar vsi ponavljajo te besede: "Michael ne govori ..."

Michael Schumacher

Profimedia

55-letnik se je pred kratkim udeležil hčerine poroke, vendar naj bi imel težave s komunikacijo ...

Družina Schumacher se je znova znašla v središču pozornosti. Tokrat zaradi razkošne poroke Gine Marie Schumacher, hčerke nekdanjega voznika formule 1 Michaela Schumacherja. 27-letnica se je poročila z dolgoletnim partnerjem Iainom Bethkejem. Na poroki naj bi bil tudi prisoten njen oče, ki se v javnosti ni pojavil že skoraj enajst let. Leta 2013 je med smučanjem padel in utrpel hudo poškodbo glave. 

Znova razprave o njegovem stanju

Poroka Gine Marie Schumacher je ponovno sprožila razprave o stanju legendarnega voznika formule 1 Michaela Schumacherja. Vsi zaposleni so pred vstopom na posestvo morali odložiti mobilne telefone, da ne bi fotografirali zasebnih sob in prostorov, poroča Bild. Predvideva se, da je bil ukrep sprejet zaradi zasebnosti Schumacherja. Njegovo stanje je namreč še vedno zavito v tančico skrivnosti. 

V javnosti pa se že dlje časa šušlja, da 55-letnik ne govori. Pred leti je Elisabetta Gregoraci, nekdanja žena Flavia Briatoreja, povedala: "Michael ne govori, sporazumeva se z očmi in le trije ljudje ga lahko vidijo, in vem, kdo so ti ljudje. Preselili so se v Španijo in njegova žena mu je v tej hiši zgradila bolnišnico."

Novo na Metroplay: Natalija Verboten o vrnitvi med poskočne ritme, družini in iskanju pomoči