J. B. | 20. 3. 2023, 16:47

Nogometni zvezdnik sredi tekme v Angliji izgubil živce in napadel sodnika (grozi mu gromozanska kazen)

Profimedia

Le kaj ga je popadlo, da se je obnašal tako nezrelo?!

V angleškem pokalu FA sta se pretekli konec tedna pomerila Manchester United in Fulham. Gostje iz Londona so v 50. minuti povedli, ko se je med strelce vpisal Aleksandar Mitrović.

Prednost so držali do 75. minute, ko so povsem popustili, prejeli tri gole in izpadli.

Ključno vlogo pri preobratu je odigral omenjeni Aleksandar Mitrović, ki se je iz junaka ekspresno hitro prelevil v bedaka. V 72. minuti je, ko je njegov soigralec Willian prejel rdeči karton, povsem izgubil živce

Odrinil ga je s komolcem

Reprezentant Srbije se je na začudenje vseh na stadionu kot razjarjen bik zapodil v glavnega sodnika Christopherja Kavanagha, mu zabrusil nekaj sočnih, hkrati pa ga tudi fizično napadel in celo odrinil s komolcem.

Profimedia

Mitrović je pričakovano prejel rdeči karton, zdaj pa se vse bolj zdi, da bo zaradi svojega neprimernega obnašanja kaznovan brez kakršnekoli milosti.

Na hladnem celo 10 tekem?!

Mitroviću grozi prepoved igranja na najmanj šestih tekmah svojega kluba, če bo disciplinski organ angleške zveze ocenil, da je napadalec prekoračil mejo dopustnega, bi lahko bila kazen še višja. Nekateri omenjajo celo prepoved igranja na kar 10 tekmah! V tem primeru bi bilo sezone za srbskega nogometaša konec že v marcu.

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec