28. 7. 2022, 14:19

Odkrili so mu raka na modih, ko je prestopil k nemškemu velikanu

Twitter/Sebastien Haller

Francoskega napadalca so zdravniki pred kratkim šokirali z novico, saj so mu odkrili tumor. Poglejte, kaj je rekel po operaciji. Kako bi se odzvalli vi?

Napadalec Borussie Dortmund (BVB) Sebastien Haller bo več mesecev odsoten, ker okreva po operaciji, ki jo je imel v sredo, je potrdil športni direktor BVB Sebastian Kehl.

Ofenzivcu so pred kratkim odkrili raka na modih, ki so mu ga med operacijo odstranili. Borussia je sporočila, da je operacija potekala "zelo dobro" in da je Haller nagovoril ekipo, naj "opravljajo svoje delo" in naj bo "vse na nivoju, ko se vrne".

Kehl je poudaril, da ne ve točno, koliko časa bo Haller odsoten, a ga v ekipi trenerja Edina Terzića "zagotovo nekaj mesecev" ne bo.

Pred tednom dni, ko so odigrali tekmo z Borussio, so nogometaši Villarreala z lepo gesto sporočili, da mislijo nanj in da imata Haller in "črno-rumena družina" njihovo podporo.

Haller je letos poleti v Dortmund prišel iz Ajaxa za odškodnino 35 milijonov evrov. Od njega naj bi se pričakovalo, da bi vsaj do neke mere nadomestil odhod super talentiranega Erlinga Haalanda, novega igralca Manchester Cityja.

Pred tem je 190 centimetrov visoki Ale igral za Auxerre, Utrecht, Eintracht in West Ham United, iz katerega se je leta 2021 pridružil amsterdamskemu velikanu.

Za reprezentanco Slonokoščene obale je ta v Franciji rojeni nogometaš odigral 15 tekem in dosegel štiri zadetke.

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec