J. B. | 27. 1. 2023, 12:25

Popolno ponižanje! Cristiano Ronaldo tarča posmeha nasprotnih navijačev, po njem udaril tudi njegov trener (VIDEO)

Profimedia

Številni so bili prepričani, da bo gole zabijal kot po tekočem traku, toda nova pustolovščina legendarnega Portugalca se je začela na zelo klavrn način.

Še poleti je bil prepričan, da je dovolj dober za Bayern in Chelsea (ker ni odšel tja, je odpustil svojega dolgoletnega agenta), zdaj je celo nogomet v Savdski Arabiji zanj prevelik zalogaj.

Po dveh tekmah še vedno brez zadetka

Cristino Ronaldo je precej klavrno začel svojo arabsko pustolovščino: po dveh odigranih tekmah je še brez zadetka. Za nameček je njegov Al Nassr, ki ga letno plačuje astronomskih 200 milijonov evrov, izpadel iz tamkajšnjega superpokala, potem ko ga je premagal veliki rival Al Ittihad, ki ga je pred leti s trenerske klopi vodil tudi zdajšnji selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek.

Cristiano Ronaldo je igral od prve do zadnje minute, a mu ni uspelo preprečiti poraza Al Nassra z 1:3. Edini gol za poražence je dosegel Talisca, pri domačih pa je bil junak Romarinho, ki je zabil dva gola in podal pri tretjem.

Da bi bil večer za že 37-letnega Portugalca še nekoliko bolj klavrn, so poskrbeli navijači Al Ittihada. "Messi, Messi, Messi!" so med tekmo in tudi po koncu, ko je Ronaldo odhajal z igrišča, nekajkrat glasno zapeli.

Profimedia

Lionel Messi je seveda večni rival Cristiana Ronalda, ljudje po vsem svetu ju že skoraj 20 let neprestano primerjajo med sabo in se navsezadnje prepirajo, kdo je boljši.

Kot da vse našteto še ne bi bilo dovolj, je bil na Ronaldov račun piker tudi njegov trener Rudi Garcia. Francoz je po tekmi Ronalda brez zadržkov označil kot enega glavnih krivcev za neuspeh: "Ena od stvari, ki je zagotovo močno vplivala na poraz, je bila brez dvoma zapravljena priložnost Cristiana Ronalda v prvem polčasu ..."

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec