P.M. | 19. 11. 2022, 22:08

Samo nekaj minut po objavi svet ponorel za skupno fotografijo Messija in Ronalda

Instagram/Leo Messi

V zadnjih 15 letih sta obvladovala svet nogometa, za oba pa bo svetovno prvenstvo v Katarju zadnje veliko tekmovanje v reprezentanci.

Zaradi gorečega rivalstva med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem so bili v preteklosti večkrat razdeljeni tudi navijači. Med njima se je nenehno bila bitka za naziv najboljšega nogometaša na svetu, Messi jih ima trenutno sedem, Ronaldo pa pet.

Tik pred začetkom svetovnega prvenstva pa se je zgodila zanimiva situacija. Na družbenih omrežjih sta Messi in Ronaldo delila enako fotografijo. zaradi katere je svet le v nekaj minutah po objavi popolnoma ponorel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Na fotografiji, kjer Messi in Ronaldo igrata šah, se kar vrstijo milijoni 'všečkov', vse skupaj pa je reklama za priznano modno znamko. "Zmaga je stanje duha," sta pripisala ob objavi.

Pod fotografijo se je podpisala kultna fotografinja Annie Leibovitz, ki je v zadnjih desetletjih v fotografski objektiv ujela številne slavne osebnosti, rockovske zvezde in politike, njene kultne naslovnice pa so krasile revije, kot so Rolling Stone, Vogue in Vanity Fair.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije