6. 4. 2022, 17:00 | Vir: STA

Zlatan Ibrahimović s TO odločitvijo šokiral oboževalce

Profimedia

Slavni nogometaš se želi posloviti dostojanstveno.

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović naj bi razmišljal o koncu kariere, če njegov klub Milan letos osvoji naslov italijanskega prvaka. Enainštiridesetletni napadalec bosanskega rodu se namreč želi posloviti z naslovom, dostojanstveno, kot pravi, nato pa bi se preselil v strokovni štab trenerja Stefana Paolija, če bo ta ostal na trenerski klopi Milana.

Če rdeče-črnim naslova prvaka ne bo uspelo osvojiti, je Ibrahimović pripravljen za manj denarja podaljšati pogodbo, ki mu poteče letos.

Milan je trenutno vodilna ekipa italijanskega prvenstva, po 31 krogih ima točko več od Napolija in štiri več od Interja, ki pa ima tekmo manj.

Švedski reprezentant, ki se s svojo reprezentanco ni uvrstil na svetovno prvenstvo v Katarju, je letos za Milan odigral 23 tekem in dosegel osem golov

Poleg Milana je sicer Ibrahimović nosil drese Malmöja, Ajaxa, Juventusa, Barcelone, Interja, PSG-ja, Manchester Uniteda in LA Galaxja. Skupno je za vse klube na 858 tekmah dosegel 510 golov, 62 pa jih je prispeval za Švedsko. 

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec