Uredništvo | 17. 7. 2024, 14:44

V tragediji izgubil življenje komaj 20-letni športnik

Profimedia

Ekvadorski vratar in zvezdnik Barcelone Justin Cornejo je tragično preminil v 20. letu starosti. Njegova smrt je bila posledica udarca v glavo.

20-letni ekvadorski vratar je umrl po grozljivi nesreči. Kot poročajo lokalni mediji, je k tragični smrti Justina Corneja prispeval močan udarec v glavo. 20-letnik je sicer igral za ekvadorski klub Barcelona de Guayaquil.

Corneja so po padcu v nedeljo hospitalizirali, a vendar mu žal ni bilo več pomoči, saj je nastopila možganska smrt. Številni igralci in navijači so se že poklonili nadobudnemu igralcu, poroča Daily Star.

"Počivaj v miru, brat. Bil si in vedno boš odlična oseba, prijatelj in še več, brat … Z ljubeznijo se poslavljam od tebe. Čakam na dan, ko se zopet srečava," je zapisal njegov soigralec Dylan Luque. "Danes je nebo dobilo zvezdo in čeprav te bomo pogrešali tukaj na Zemlji, vemo, da boš bdel nad nami zgoraj," je dodal.

Klub se je v torek zjutraj že poklonil mladeniču. "Zdaj boš igral z velikimi zgoraj," so zapisali. Cornejo je bil tretji vratar kluba, pred sabo pa je imel svetlo prihodnost.

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija