R.S. | 15. 10. 2024, 15:50

Novak Đoković v Ljubljani: obiskal je to znano restavracijo

Facebook/Barbarella Juicebar/posnetek zaslona

Svetovno znanega zvezdnika so opazili v slovenski prestolnici. 

Srbski teniški as Novak Đoković se trenutno mudi v Ljubljani. 37-letnik, ki je na letošnjih olimpijskih igrah v Parizu osvojil zlato medaljo, je obiskal vegansko restavracijo Barbarella, ki se nahaja v središču mesta. Tenisač je že več let zagovornik rastlinske prehrane, ki ji tudi pripisuje svoj uspeh. 

V slovensko prestolnico je pripotoval skupaj z ženo Jeleno Đoković, ki je tukaj zaradi poslovnih razlogov, poroča 24ur.com. To sicer ni prvič, da sta zakonca obiskala Slovenijo. V Ljubljani so ju opazili že lani. Teniški as si je takrat pred Cankarjevim domom vzel čas za oboževalce in se z njimi fotografiral. 

Facebook/Barbarella Juicebar/posnetek zaslona

Njegova žena je nedavno v ekskluzivnem intervjuju za Metropolitan povedala, da ima rada Slovenijo. "Všeč mi je narava. Narava in sama pokrajina jemljeta dih. Kamor koli se ozreš, je kot z razglednice. Tudi ljudje so mi zelo všeč. Mislim, da imajo ljudje v Sloveniji prave vrednote. Zelo se lahko poistovetim z njimi, ker imam res rada disciplino in zavezanost določenemu načinu življenja in spoštovanju osebnega prostora vsakega posameznika," je dejala. 

Dodala je tudi, da bi rada obiskala naš gorenjski biser. "Rada bi šla na Bled in tu preživela več časa in preprosto uživala na kolesarjenju, teku, smučanju, rada bi bila na prostem v naravi." Več si lahko preberete v spodnjem članku. 

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil