K. Ž. | 23. 7. 2024, 10:03

Športniki prispeli na OI v Parizu in takoj ostali odprtih ust: "Poglejte, kaj je to!" (VIDEO)

Profimedia

Kartonske postelje so pretrde, menijo športniki na olimpijskih igrah v Parizu.

Tako imenovane antiseks kartonske postelje, s katerimi so opremljene sobe v olimpijski vasi na olimpijskih igrah v Parizu, so šokirale športnike. Trde in slabe vzmetnice olimpijcem povzročajo veliko nelagodje.

@rhysmcc1

Paris Olympics “Anti-sex beds” debunked (again)

♬ original sound - Rhys Mcclenaghan

Številni tekmovalci so svoje stiske delili na družbenih omrežjih, posnetek pa se po spletu širi z neverjetno hitrostjo. "Tako je potekala noč na kartonasti postelji," je poleg številnih drugih zapisala avstralska igralka vaterpola Tilly Kearns.

@lewis_clareburt Ok these beds have got out of control! #paris2024 #olympics ♬ original sound - Lewis Clareburt ⚡️

Trda kot kamen

"Pravzaprav je trda kot kamen. Rekli so, da se jih da obrniti na mehkejšo stran, a so bile že obrnjene na to stran," so se glasili številni komentarji.

@olympics Sweet dreams! The #Paris2024 Olympic beds 🛏️ 😴 These are the same cardboard beds used at #Tokyo2020! They’re now in the @paris2024 Olympic Village, waiting for the athletes to arrive. 💫 #RoadToParis2024 ♬ sonido original - Olympics

Postelje so sestavljene iz treh modulov, ki naj bi športnikom omogočali prilagajanje trdote vzmetnice. Tanke prevleke za blazine in rjuhe so izdelane v Franciji in bodo po igrah popolnoma reciklirane. A vsa ta velika trajnost ni navdušila športnikov, ki jih skrbi, kako se bodo dobro naspali.

Novo na Metroplay: "Vsak od nas kdaj pogleda oglase, tudi sam jih. Vedno sem zgrožen nad cenami" | Simon Maljevac