Uredništvo | 7. 10. 2024, 08:30

Nepredstavljiva tragedija: v uničujočih poplavah življenje izgubil nogometaš

Med iskanjem pogrešanih so slovenski reševalci naleteli na truplo v grozljivem stanju, kar le še dodatno kaže na obseg katastrofe.

Neurje.si/Facebook

V preteklih dneh so Bosno in Hercegovino pretresle hude poplave. Med žrtvami je tudi nogometaš, vendar za zdaj ni jasno, ali je bil še vedno aktiven.

Nedavno so Bosno in Hercegovino prizadele hude poplave, ki so terjale več življenj. Število smrtnih žrtev vsakodnevno raste, upanje, da bi našli še preživele, pa je usahnilo. Zdaj so iz Nogometnega kluba Klis iz Buturović Polja sporočili tragično novico, da je voda terjala življenje njihovega nogometaša, navaja Blic.

Profimedia

"Kolektiv NK Klis izreka sožalje družinam, prijateljem in znancem vseh žrtev v Buturović Polju, Jablanici, Kreševu, Kiseljaku in Fojnici. V Buturović Polju so med pogrešanimi naši dolgoletni navijači, medtem ko je v poplavah v Jablanici ugasnilo življenje nekdanjega nogometaša NK Klis Jasmina Čilića – Žilija," so zapisali.

V poplavah, ki so prizadele Bosno in Hercegovino, je umrlo 20 oseb, več jih še vedno pogrešajo. Zaradi naravne katastrofe je oblast razglasila dan žalovanja, prav tako so bile v državi prestavljena vsa športna tekmovanja.

Novo na Metroplay: Natalija Verboten o vrnitvi med poskočne ritme, družini in iskanju pomoči