R.S. | 24. 7. 2024, 09:54

Primož Roglič sporočil skrb vzbujajočo novico

Profimedia

Kolesarski as je delil nove informacije o svojem zdravju. 

Primož Roglič je pred tedni po grdem padcu sklenil svoje nastope na Dirki po Franciji. 34-letnik je padel približno 12 kilometrov pred ciljem na že večkrat poškodovano ramo. Pozneje je odjeknila novica, da ne bo nastopil na olimpijskih igrah. Še vedno je pod vprašajem njegov nastop na Dirki po Španiji, ki se bo začela 17. avgusta v Lizboni. 

Zlom vretenca v spodnjem delu hrbta

Slovenski as je na družbenih omrežjih s sledilci delil, da je njegovo zdravstveno stanje slabše, kot se je sprva zdelo. "Življenje včasih ni najlažje, kajne? Nadaljnji pregledi po padcu so pokazali, da sem utrpel zlom vretenca v spodnjem delu hrbta, zato sem prejšnji teden okreval v Red Bull Arhlete Performance centru, kjer so zame poskrbeli najbolje. Počasi se vračam na kolo. Vzel si bom čas za okrevanje, videli bomo, kam me bo to pripeljalo. V tem času sem ponovno spoznal, da imam najboljše navijače na svetu. Hvala vam," je zapisal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Kritike na račun slovenskega asa

Nemška javna televizija ne verjame v povratek Rogliča. "RedBull-BORA-Hansgrohe se domov vrača praznih rok. Prihodnost ekipe je vprašljiva, saj njen kapetan redko pride do cilja, naslednje leto pa bo dopolnil že 36 let. Njegov čas je potekel."

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil