E. Č. | 2. 7. 2024, 11:39

Kontroverzni Srb si je dal duška po porazu Slovenije: pljuval vsepovprek, ko pa je omenil Iličića, je prestopil mejo okusnega

Profimedia

Razumemo, da ga boli, ker je Slovenija domov poslala njegovo reprezentanco, toda takšne izjave res nikomur ne bi smele biti v ponos. Srb si je dal duška, a ko je omenil Josipa Iličića, je prekoračil mejo okusnega!

Slovenija se je v ponedeljek zvečer poslovila od Eura 2024, njen poraz na tekmi s Portugalsko je razočaral številne. Ne samo v Sloveniji, tudi drugod po svetu. Slovenci so se s svojo borbeno, junaško bitko prikupili številnim, ne pa tudi Radetu Bogdanoviću, upokojenemu nogometašu iz Srbije. Slednji je nekoč žogo brcal na vrhunski ravni, med drugim je nosil dres madridskega Atletica. Danes je poznan kot strokovni komentator, ki je brez dlake na jeziku. In takšen je bil tudi po koncu tekme v Frankfurtu, ko si je dal duška in z vsemi topovi udaril po Slovencih.

"Vesel bi bil, če bi Slovenci napredovali, na koncu pa so tekmo odločile malenkosti. Ko se tako boriš in ne izgubiš na kar štirih tekmah … Po drugi strani pa - neizkušenost! Selektor ne more v igro v takšnem trenutku tekme poslati nogometaša, ki ima psihične težave. Najslabša možna odločitev selektorja Keka je bila, da je v igro poslal dva levičarja," je bil neposreden Rade Bogdanović. Da je predvsem z omembo Josipa Iličića prestopil mejo okusnega, so prepričani številni. Omenjati težave, s katerimi se je spopadal legendarni Krajnčan, in to kriviti za zgrešeno enajstmetrovko. Milo rečeno - neokusno!

Profimedia

Rade Bogdanović je nato v kremplje prijel še Benjamina Šeška, ki je ob koncu tekme zapravil zlato priložnost za gol, ki bi Sloveniji verjetno prinesel zmago. "Fant, kdaj, če ne nocoj?! Pobegneš branilcu, ne streljaš, z levo nogo nekako frcneš žogo … To je bil trenutek odločitve na tokratni temi. V idealnem trenutku bi lahko odločil obračun. A ga ni. Naredil je najslabše, kar je lahko - 'telefoniral', kam bo streljal. Igralec je vreden 50 milijonov evrov, pa je tako frcnil žogo z levo nogo," je zaključil kontroverzni Rade Bogdanović.

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan