E. Č. | 15. 7. 2024, 07:40

Veliko razkritje iz družine Schumacher: Michaelov brat Ralf objavil fotografijo, na kateri je … (FOTO)

Tudi Ralf Schumacher (levo) se je, tako kot njegov brat Michael, dokazoval v formuli 1.

Profimedia

Brat Michaela Schumacherja je razkril, kar so nekateri sumili že nekaj časa ...

Čeprav je bilo v nedeljo zvečer v Nemčiji marsikaj v znamenju finalne tekme Eura 2024, pa je za ogromno medijske pozornosti poskrbela tudi družina Schumacher. Tokrat Ralf Schumacher, mlajši brat nesrečnega Michaela, ki je pred javnostjo skrit že več kot desetletje. Ralf Schumacher, ki je bil svoj čas prav tako uspešen dirkač, je na družbenih omrežjih objavil fotografijo, ki je dvignila ogromno prahu. Upokojeni voznik formule 1 je namreč razkril, da je … homoseksualec!

Ralf Schumacher je bil v preteklosti kar 14 let poročen z nemško manekenko Coro Schumacher, s katero ima tudi sina Davida Schumacherja. Nekdanja zakonca sta se ločila leta 2015, ločitev je minila v znamenju odmevnega spora med nekdanjima partnerjema. Borila sta se tako za skrbništvo nad sinom kot tudi glede denarja. Cora Schumacher je na koncu prejela 6 milijonov evrov in družinski dom v Bergheimu, Ralf Schumacher pa je zdaj, slabih 10 let pozneje, razkril, kar so nekateri  že dolgo sumili - da je istospolno usmerjen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

"Najboljše v življenju je, če imaš ob sebi pravega partnerja, s katerim lahko deliš vse," je 49-letni Ralf Schumacher zapisal na Instagramu, hkrati pa objavil fotografijo, na kateri objema moškega. Njegovo ime je Etienne, mlajši moški iz Francije, kot so razkrili nemški mediji, pa je dvojec v ljubezenskem razmerju približno dve leti.

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija