U. P. | 30. 9. 2024, 09:00

Nogometaši te vrhunske ekipe se bodo vozili z novimi vrhunskimi avtomobili - poglejte, kaj so si izbrali

Profimedia

Nogometaši španskega prvoligaša Real Madrid so dobili nova vozila. 

Luka Modrić in njegovi soigralci so na posebnem dogodku na stadionu Alfredo Di Stefano prevzeli nove avtomobile. Mobilnostni partner madridskega Reala je že tretje leto BMW, zato se bodo nogometaši na treninge in po drugih poteh vozili z 'bavarci'. In katere modele so izbrali?

Real Madrid

Za kupejevski terenec BMW iX2 xDrive30 sta se odločila Antonio Rudiger in Aurelian Tchouameni, medtem ko sta Ferland Mendy in Endrick Felipe izbrala malo bolj klasični SUV BMW iX xDrive50. Jesus Vallejo si je izbral limuzino BMW i5 xDrive40, medtem ko je zmogljivejša različica, BMW i5 M60 xDrive premamila kar tri nogometaše, Eduarda Camavingo, Federica Valverdeja in Andriya Lunina, ter celo trenerja Carla Ancelottija.

Še več se jih je odločilo za veliko limuzino BMW i7. Različico xDrive60 so domov odpeljali Eder Militao, Arda Guler in Brahim Diaz, različico M70 pa Lucas Vasquez in Vinicius Jr. Z mega terencem XM, ki je edino neelektrično vozilo v floti, se bo od zdaj vozilo največ madridskih nogometašev: Rodrygo, Luka Modrić, Jude Bellingham, Thibaut Courtois, Dani Ceballos, David Alaba, Francisco Garcia in Kylian Mbappe.

Novo na Metroplay: Z Manco Trampuš o ustvarjanju s Koala Voice in vlogi pojoče krave