K. Ž. | 15. 7. 2024, 11:21

Priljubljen športnik praznoval rojstni dan, le nekaj ur pozneje pa umrl

Profimedia

Praznoval je svoj rojstni dan, le nekaj ur pozneje pa je fitnes guru umrl. Legendarnega trenerja aerobike in komika Richarda Simmonsa so v soboto našli mrtvega na njegovem domu v Los Angelesu. Policijo je poklicala njegova hišna pomočnica.

Tragično, 76-letni Richard Simmons se je le dan poprej svojim sledilcem iskreno zahvalil za rojstnodnevne čestitke. "Hvala … Še nikoli v svojem življenju nisem dobil toliko rojstnodnevnih čestitk. Zdaj sedim tukaj in pišem elektronska sporočila. Želim vam lep preostanek petka. Z ljubeznijo, Richard," je zapisal na družbenem omrežju X.

Pred svojim rojstnim dnevom je v objavi razkril tudi, da bo boga vsak dan prosil za še en dan. Kot poroča ABC News, naj bi zvezdnik umrl naravne smrti in ni dokazov o kaznivem dejanju. Marca je Simmons javno naznanil, da ima kožnega raka, vendar naj bi ga uspešno odstranili. Še nekaj dni prej pa je zvezdnik dejal, da se počuti odlično.

Američan je sicer zaslovel s svojimi nasveti za hujšanje in vadbo, potem ko je po srednji šoli tudi sam radikalno shujšal, poroča Bild. Simmons je med šolo tehtal 121 kilogramov, a mu je nato s popolno spremembo življenjskega sloga uspelo shujšati.

Svoje nasvete je delil tudi kot voditelj v svoji oddaji Richard Simmons Show, ki je bila nagrajena tudi z emmyjem. Imel je tudi vrsto telovadnic in snemal vadbene videe.

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil