Uredništvo | 2. 7. 2024, 13:05

Sanja Modrić pred veliko prelomnico: izpolnila se ji bo velika dolgoletna želja

POP TV

Letošnje poletje bo za priljubljeno TV-voditeljico še kako pomembno.

V Sloveniji v zadnjih dneh doživljamo pravo športno vročico. Slovenski športniki nas razveseljujejo z izjemnimi dosežki in vznemirljivimi tekmami, ki privabijo številne navijače.

Minuli konec tedna so naši odbojkarji zaključili svojo pot v ligi narodov z odličnim četrtim mestom. Vse do zadnjega so se borili proti najboljšim ekipam, a na koncu jim je za odličje zmanjkalo ščepec dodatne sreče.

Zvezde, če se lahko tako izrazimo, pa niso bile povsem naklonjene niti našim izjemnim nogometašem na Euro 2024, ki so se na včerajšnji infarktni tekmi pomerili s Portugalci. Potem ko se bo še dolgo govorilo, kako je naš junak Jan Oblak ubranil enajstmetrovko Cristiana Ronalda, ki velja za enega najboljših nogometašev vseh časov (poleg Argentinca Messija), in ga spravil v jok, ne smemo pozabiti, da so naši nogometaši nedvomno presegli pričakovanja in pokazali, da jih nikakor ni za podcenjevati.

Odlični Oblak je Ronaldo pokazal, da z njim ni šale.

Odlični Oblak je Ronaldo pokazal, da z njim ni šale.

Profimedia

Čeprav se ni izšlo po naših željah, je bila tekma polna borbenosti, slovenski navijači pa so na tribunah znova pokazali, kako močno podpirajo barve slovenske reprezentance, kar je čutila celotna ekipa na zelenici.

Medtem ko je v polnem razmahu dirka po Franciji, kjer sta od naših kolesarjev v ospredju Tadej Pogačar in Primož Roglič, pa naše košarkarje z Dončićem na čelu nocoj čaka zelo pomemben dvoboj, in sicer prva tekma na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre. Pomerili se bodo s Hrvaško, hkrati pa se zavedajo, da jih letos čaka neprimerno težje delo za uvrstitev na OI.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkarska zveza Slovenije🏀🇸🇮 (@kzs_si)

Dogajanje bo na terenu v grškem Pireju spremljala tudi športna novinarka in TV-voditeljica na POP TV Sanja Modrić, ki je že na prizorišču. Čeprav so njene misli usmerjene na današnjo tekmo, pa je razkrila, da se ji bo kmalu izpolnila prav posebna želja.

"Vrhunec letošnjega športnega poletja bodo vsekakor olimpijske igre, kjer bo Slovenija imela zares številčno zasebno. Kar tri ekipe v skupinskih športih, kar se do zdaj še ni zgodilo, ob tem upamo, da se jim pridružijo še košarkarji. Tudi zame osebno bo to izpolnitev velike dolgoletne želje, da bom tako ali drugače del največjega športnega praznika na svetu," pravi Modrićeva.

Sanja Modrić

Sanja Modrić

POP TV

Letošnje poletje je resnično v znamenju športa in Slovenci smo že večkrat pokazali, kako srčno podpiramo svoje športnike. Naša srca bijejo za Slovenijo in držimo pesti za čim več nadaljnjih športnih uspehov.

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan