Uredništvo | 25. 6. 2024, 17:00

Slovenci preplavili Köln, v navijaški coni jih zabava Siddharta, na tekmi pa jih bo več kot ... (FOTO+VIDEO)

Profimedia

Slovenija odšteva do večerne tekme z Anglijo, v Kölnu pa že navdušujejo številni naši navijači, ki jih zabava priljubljena glasbena skupina.

Na tisoče in tisoče Slovencev, ki naj bi se jih v času tekme na stadionu nabralo več kot 12.000, je preplavilo Köln, kjer se v urah pred obračunom Eura 2024 odbija nova nepozabna navijaška zabava. Čeprav bo slovenska reprezentanca zadnjo tekmo predtekmovanja evropskega prvenstva odigrala v kar 1000 kilometrov oddaljenem Kölnu, to ni bila ovira za strastne pristaše ekipe, ki jo kot selektor vodi Matjaž Kek. Slovenci smo znova stopili skupaj, nogometaši bodo imeli še tretjič zapored na prvenstvu stare celine izjemno podporo s tribun.

Tokrat je na prizorišču obračuna tudi Siddharta, ki slovenske navijače zabava v eni od kölnskih navijaških con. Siddharta je pričakovano poskrbela za imenitno zabavo, s katero je zbrani druščini še polepšala že tako ali tako čudovit dan državnosti.

Ne pozabite, tekma med Slovenijo in Anglijo se bo začela ob 21. uri, Kekovi varovanci bi si že s točko priigrali zgodovinski uspeh - nastop v izločilnih bojih Eura 2024.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak