Uredništvo | 31. 7. 2024, 15:21

Ženske po vsem svetu se strinjajo: to je najlepši športnik na OI

Profimedia

23-letnik je pritegnil ogromno pozornosti. 

Olimpijske igre v Parizu so v polnem teku. Poleg izjemnih športnih dosežkov, ki jih gledalci občudujejo na tekmovanjih, pa ni mogoče zanikati, da nekateri športniki pozornost pritegnejo tudi zaradi svojega videza. Eden izmed njih je 23-letni plavalec Thomas Ceccon, ki je pred dnevi osvojil prvo zlato olimpijsko medaljo. 

Privlačni Italijan

Ceccon je zaradi svojega videza postal prava spletna senzacija. Uporabnice družbenih omrežij so nad Italijanom popolnoma navdušene. Na TikToku obstaja na stotine videoposnetkov, ki hvalijo njegov videz. Številni pišejo, da tudi njegovi kolegi iz ekipe izgledajo kot "manekeni Calvina Kleina"

@mikrosmikri thank me later 🫡 #thomasceccon #olympics #swimming ♬ оригінальний звук - Mikros & Mikri

Čeprav je star šele 23 let, Ceccon že dlje časa velja za izjemnega plavalca. Pred velikim uspehom na letošnjih olimpijskih igrah (zmaga na 100 metrov hrbtno), je bil znan predvsem po rekordu iz leta 2022, ko je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti osvojil zlato medaljo na 100 metrov hrbtno in postavil nov svetovni rekord s časom 51,60 sekund. Osvojil je tudi več medalj na evropskih prvenstvih, vključno z zlatimi medaljami v štafetah in posamičnih disciplinah.

Profimedia

Novo na Metroplay: "Če bi ljudje vedeli, kakšno je to mučenje, koliko je solz in trpljenja …" | Sara Isaković