R.S. | 1. 7. 2024, 12:58

Slovenski nogometaš postal očka, soigralci so mu priredili ganljivo presenečenje (FOTO)

Instagram/tomi.horvat

Tega zagotovo ne bo pozabil. 

Nogometaš Tomi Horvat je pred dnevi postal očka. Na družbenih omrežjih je objavil fotografijo prvorojenke, ki sta jo z zaročenko Lauro poimenovala Mia. "Najina Mia. 29. 6. 2024," je zapisal ob fotografiji. Najlepši dan v življenju se mu je zgodil med evropskim prvenstvom v Nemčiji. Zaradi rojstva hčerke je izpustil trening. Veselo novico so proslavili tudi v slovenski reprezentanci. Soigralci 25-letnika so izpisali ime hčerke na nogometnem igrišču. Fotografijo je hvaležen nogometaš delil s sledilci. 

Instagram/tomi.horvat

Selektor Matjaž Kek je komentiral gesto reprezentance. "Veseli smo, da je Mia prišla na svet. Čestitke mami in očetu ob veliki želji, da bi Mia živela v miru in imela srečno življenje. Mislim, da je gesta, ki so jo pokazali fantje na treningu skupaj z nami, nekaj čisto normalnega. Kako je vse skupaj videti v naši reprezentanci, pa pove podatek, da se Tomi vrača v reprezentančni tabor in bo tako kot vsi ostali igralci med kandidati za tekmo s Portugalsko."

Čaka jih težka tekma

Naši nogometaši bodo ob 21.00 v Frankfurtu igrali v osmini finala Eura 2024. Nasprotnik bo Portugalska. Čeprav veljajo Portugalci za favorite, pa ostajajo Slovenci optimistični. "Doslej so bili proti nam vsi favoriti, tako bo tudi danes. Nas pa veseli, da tekmujemo na EP. A zanima nas končni izid. V teh tekmah se ne živi za umetniški vtis. Fantom neizmerno zaupam," je povedal Kek. 

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec