20. 4. 2023, 14:43 | Promocijska objava

V restavraciji COB boste vrhunsko istrsko kulinariko doživeli na povsem drugačen način

COB

Le lučaj od centra sončnega Portoroža, v objemu sproščene primorske atmosfere, h kulinaričnim užitkom vabi prav posebna restavracija s prav tako posebnim imenom – COB. Kratica, ki v polnem imenu razkriva, da ta lanska dobitnica Michelinove zvezdice ni samo prostor kulinaričnega razvajanja, ampak priložnost za popolnoma drugačno gastronomsko doživetje. 

Za črkami COB se skriva polno ime: Cooking Outside the Box – kuhanje izven poznanih okvirjev. Ker v COB tradicionalna restavracijska izkušnja sega onkraj poznanega. Gost tako ni samo gost, ampak aktiven del pestre ponudbe, da na nepričakovan in celo interaktiven način zapiše čisto svojo zgodbo o nepozabnih trenutkih v restavraciji COB

Butično kulinarično gnezdo že s skrbno dodelanim in premišljenim interierjem omogoči prestop v nek popolnoma drug svet. Svet, kjer skrbi vsakdana ostanejo pred vrati. Svet, kjer se vsi čuti preusmerijo v raziskovanje, okušanje, spoznavanje. Lahkoten piš, ki s seboj še nosi vonj po morju, v stiku z živahno primorsko naravo, da je prvi vtis popoln, pa se oči spočijejo na prekrasnem pogledu na Piranski zaliv. 

COB

Kar je na krožnikih, je svojevrstna perfekcija, slastno vpeta v lokalne in regionalne kulinarične zgodbe, sestavljene iz tradicionalnih jedi jadranskega morja in istrskega zaledja, izpopolnjene z začimbami z lastnega bio vrta. V vse to je gost aktivno udeležen, izkušnjo pa si obogati še z izbranimi lokalnimi vini.

Za vsak okus se najde nekaj dodelano slastnega. Nekaj bolj zelenjavnega ali pa morda ribjega, ponudba pa je vedno prilagojena trendom in sezoni. Ker je to vendarle istrska podlaga, seveda redno zadiši tudi po svežih tarfufih. Kaj pa - kamena juha, ki prav tako skriva zanimivo zgodbo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COB experience restaurant (@cob_restaurant)

Na voljo sta dva skrbno sestavljena menija. Najbolj prepoznavem se ponuja pod imenom COB kulinarično doživetje, ki s pestrim in domišljenim naborom jedi gosta popelje po vsem, kar diši po Istri ter posebna COB 2.0 kulinarična izkušnja, ki se spreminja vsako leto (aktualna je na voljo še do konca letošnjega poletja), ki na vedno svež način s kulinarične perspektive predstavlja največje turistične znamenitosti regije.

COB
COB

Da pa se prijetni oddih ob dobri hrani ne zaključi prehitro, izkoristite udobje prijetnega, družinskega hotela Tomi, s prav tako prekrasnim razgledom, bazenom in prav tako butično izkušnjo, kjer se skrbno poskrbi za čisto vsakega gosta posebej.