24. 11. 2022, 11:54 | Promocijska objava

Kmalu prihaja Črni petek. Ali veste, kaj boste kupili?

promocijska fotografija

November, mesec najbolj ugodnih nakupov, je tu. Tako kot številni drugi trendi tudi Črni petek izvira iz ZDA. V Sloveniji je Črni petek že nekaj let dogodek, ki navdušuje tako kupce kot tudi prodajalce, in tudi letos bodo trgovine kupce nagradile s posebnimi akcijskimi popusti in ponudbami. Zato ne zamudite izjemno visokih spletnih popustov.

Namesto gneče v trgovinah, udoben nakup preko spleta

Tradicionalno je Black Friday petek po ameriškem prazniku, Dnevu zahvalnosti, ki ga vedno proslavljajo zadnji četrtek v novembru. Tako bo tokrat bo Črni petek 25. novembra. Ta dan je v ZDA že več desetletij nakupovalni praznik, ko ameriški trgovci beležijo najvišjo prodajo v letu. Nekatere trgovine na Črni petek odprejo svoja vrata zgodaj zjutraj, stranke pa pred njimi čakajo že od nočnih ur, da bi si zagotovile najbolj ugodne ponudbe. Toda v času, ko je mogoče vse kupiti tudi preko spleta, lahko kupci preprosto nakupujejo iz domačega naslonjača, in se tako izognejo gneči ter udobno opravijo nakup. Spletna stran kupilo.si pa jim s kuponi pri tem pomaga z velikim izborom popustov različnih e-trgovin med njimi so tudi ponudbe Črni Petek Big Bang. Nakupovalna mrzlica se bo začela že v petek in bo trajala ves vikend. Tako imate enkratno priložnost nakupovati v izbranih trgovinah in si zagotoviti božična darila za družino in prijatelje po najboljših cenah.

Črni petek – praznik ugodnih nakupov 

Tudi v Sloveniji je Črni petek že nekaj let dogodek, ki navdušuje tako kupce kot tudi prodajalce in tudi letos bodo številne trgovine kupce privabile in nagradile z akcijskimi popusti ter posebnimi ponudbami. Nekateri ponudniki črni petek, ali tako imenovani Black Friday podaljšajo v ves teden, tako nam ostane nekoliko več časa, da prebrskamo ponudbe in izberemo svoje najljubše izdelke, ali nakupimo darila za prihajajoče praznike. Že v prejšnjih letih se je izkazalo, da kupci velikih popustov niso deležni le na Črni petek, ki je vedno konec novembra, temveč trgovci z ugodnimi ponudbami kupce nagovarjajo že tedne prej. Na spletni strani kupilo.si, lahko že na prvi pogled najdete najboljše in najbolj ugodne ponudbe. Še posebej dandanes, ko nas ves čas spremljajo podražitve so dogodki kot je Črni Petek Big Bang, lahko način, da prihranimo nekaj denarja in si kljub temu zagotovimo izdelke in darila, ki jih želimo imeti.  

Ne zamudite priložnosti za božična darila

Na Črni petek kupci običajno najbolj povprašujejo po skupinah izdelkov elektronike, kot so pametni telefoni in ure, televizorji ter prenosni računalniki. Priljubljeni so tudi gospodinjski električni aparati, kot so sesalniki ali aparati za espresso. Vendar je mogoče ugodne ponudbe najti tudi v vseh drugih kategorijah. Črni Petek Big Bang ponuja, kuhalne plošče, igralne konzole, prenosne računalnike, hladilnike in zamrzovalnike, televizorje, ter raznovrstne kuhinjske robote. Za tiste, ki iščejo določene izdelke, je dobro, da se o ponudbi in ceni že dovolj zgodaj pozanimajo in jih začnejo slediti. Kot se je v preteklosti že izkazalo se cene najbolj dvignejo decembra, ko je potrebno nakupiti darila in je povpraševanje tolikšno, da je z ugodnimi ponudbami bolj ali manj konec. Črni petek je zaradi izjemnih popustov zato vredno izkoristiti za pripravo daril za božič, z zgodnejšim nakupom prihraniti nekaj denarja in si predvsem zagotoviti, da so izdelki, ki jih želimo, še na voljo.