Ž.A. | 18. 2. 2022, 15:00

Oče priljubljene TV voditeljice Melani Mekicar prevzel vodenje znane slovenske stranke

IG: @melanimekicar

Zadnje čase se v svetu televizije in radia vse več govori o mladi in ambiciozni Melani Mekicar. Vodila je znan šov V petek zvečer, poslušamo jo na Anteninem zajtrku in vodila je priljubljeno Emo 2022. 

Tudi njej oče je uspešen na svojem področju

Na izrednem kongresu stranke Dobra država, ki je potekal virtualno, je bil za novega predsednika izvoljen dozdajšnji predsednik sveta stranke Smiljan Mekicar. Ta bo na predsedniškem mestu nasledil Bojana Dobovška, ki je pred kratkim odstopil.

Priporočamo tudi: (VIDEO) Mlada "ruska raketa" na drsalkah do srebra z Iggyjem Popom

Do sedaj je bil Mekicar torej predsednik sveta stranke. Iz stranke so sporočili, da je Mekicar sedemnajst let zaposlen v državni upravi, najprej je bil na ministrstvu za gospodarstvo, trenutno pa je na ministrstvu za zdravje. V letu 2017 je bil med ustanovnimi člani stranke Dobra država, leta 2018 pa je bil njen kandidat za župana Ljubljane.

Mekicar je ob izvolitvi dejal, da so občutki še zelo sveži. Obdaja me veselje in ponos, da so mi člani v popolnosti zaupali vodenje stranke, ampak z rahlim cmokom v grlu prevzemam to funkcijo, ker je naš dosedanji predsednik Bojan Dobovšek odstopil v trenutku, ko se začne glavna borba vsake politične stranke in to so volitve v DZ,” je dejal.

Preberite tudi: Oče naše smučarke Andreje Slokar je lastnik uspešnega podjetja (in na lestvici 100 najbogatejših Slovencev)

Vir: N1

 


 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu