R.S. | 18. 11. 2022, 14:05

Zaposleni v Lidlu bodo dobili denarno nagrado. Poglejte, za kolikšno vsoto gre

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Znesek nagrade bo enak za vse zaposlene, ne glede na zaposlitev za polni ali krajši delovni čas. 

Lidl Slovenija, ena izmed večjih trgovskih verig v Sloveniji, v letošnjem letu obeležuje 15 let delovanja. V času, ko številna podjetja pripravljajo različna novoletna presenečenja za svoje zaposlene, je Lidl svoje sodelavke in sodelavce seznanil s prijetno novico, da bodo decembra v zahvalo za predano delo prejeli nagrado za poslovno uspešnost v višini 300 evrov bruto.

Skupaj z nagrado za poslovno uspešnost, ki jo je podjetje zaposlenim izplačalo marca, bo Lidl Slovenija v letu 2022 za izplačilo nagrad za poslovno uspešnost svojim zaposlenim namenil več kot 1,2 milijona evra.

Profimedia

Znesek nagrade, ki bo enak za vse zaposlene Lidla Slovenija, ne glede na zaposlitev za polni ali krajši delovni čas, bo izplačan v obliki vrednostne kartice v višini 300 evrov bruto
 
"Lidl Slovenija je prepoznan kot zaupanja vreden partner, tako za naše kupce kot tudi poslovne partnerje. Zavedamo se, da uresničevanje ciljev in vizije podjetja ni mogoče brez povezane in predane ekipe in prav je, da uspešno leto zaključimo še z decembrsko pozornostjo," je povedala Anna Wieczorek, direktorica resorja kadri v Lidlu Slovenija. 

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije