R. K. | 17. 3. 2023, 13:57

Jadranka Kosor s selfijem z letala razburila Hrvate, kritikom pa odgovorila brez zadržkov: "Ne blebetajte!"

Profimedia

Nekdanja hrvaška predsednica vlade je pred kratkim vzbudila pozornost na družbenem omrežju, kjer je med drugim ostro zabrusila enemu od uporabnikov.

Jadranka Kosor je ob vrnitvi z uradnega potovanja v Azerbajdžan na Twitterju objavila selfi z letala. Ob tem pa prejela tudi nekaj negativnih komentarjev. Enemu od komentatorjev, ki je pod fotografijo zapisal: "kaj vse mi ne plačamo", je v odziv celo zabrusila nekaj besed.  

Kosorjeva se je v zadnjih dneh mudila v Azerbajdžanu na srečanju X Global Baku Forum, kjer se je zbralo približno 400 nekdanjih in sedanjih voditeljev različnih držav, nobelovcev, predstavnikov civilne družbe in mednarodnih organizacij, ki so se od 9. do 13. marca pogovarjali o najbolj perečih izzivih, pred katerimi se je znašla svetovna skupnost. 

Ni mu ostala dolžna

Med poletom nazaj na Hrvaško je delila fotografijo z letala, ob kateri je pripisala hrvaški pregovor, ki bi ga še najlažje primerjali s slovenskim 'povsod je lepo, doma je najlepše'. A objava je sprožila tudi negativne komentarje. Nekdo je namignil, da Kosorjeva leti za davkoplačevalski denar, na kar se je v komentarju tudi odzvala.

"Ničesar ne plačate," mu je zabrusila in njegove besede označila za nagajivo blebetanje. Uporabnik se je še enkrat hudomušno odzval in zapisal, da vse to plača sveti duh. Ona mu je nato pojasnila, da tega potovanja ne financirajo hrvaški davkoplačevalci. "Tako da ne blebetajte," je zaključila.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk